Trööööött!!!
Publicerat den

Så, så TRÖTT! Ligger halvt däckad här hemma. Mina ben värker och jag längtar efter sängen!
Kursen var ganska kul, som vanligt är det dock någonting i mig som fattas, men skitsamma! Jag gick i alla fall dit och jag ångrar mig inte. Jag märker verkligen på mig själv hur min självkänsla och mitt självförtroende har sjunkit rejält. De är verkligen på minus och jag känner mig fetast, fulast och usel vilket såklart påverkar min dans. Jag får skitsvårt att följa eftersom jag redan bestämt i mitt huvud att det inte kommer gå ändå.
Träffade nya väldigt trevliga människor vilket var kul. Hade ju tänkt gå hem efter kursslutet vid 16, men stannade kvar och pratade och skrattade lite. Stannade en kort stund på socialdansen, men självförtroendet bara förstörde för mig och jag kände mig mest ledsen. När man inte blir uppbjuden medan andra ständigt är uppe på golvet ger mig bara "bevis" på att jag faktiskt är så dålig som jag känner mig.
 
Jag måste verkligen jobba hårt med mig själv. Släppa alla krav på att jag absolut måste vara bäst då det bara förstör för mig.
 
Om en timme kan jag bädda ner mig! Nej, inte alls styrd efter klockan ;) har precis ätit en tallrik med kokt ägg, räkor, majo och sallad. Efter det blev det efterrätt i form av turkisk yoghurt, vaniljpulver och mandlar. Mums!


NAMN
 

MAIL


URL

Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo