Bara så länge det finns stjärnor över oss
Publicerat den

Hej och godmorgon! 
Dags för en period av väldigt dålig sömn igen misstänker jag (eller så är det för att jag är orolig över läkarbesöket imorgon!). Vaknade 05 ish och så satte det igång. Skyhög puls, hårda hjärtslag och jag blir så spänd så att det känns som att jag ligger ovanpå sängen, vilket jag förvisso gör, men ni kanske förstår vad jag menar, haha. Dessutom är min skalle överaktiv och jag tänker alldeles för snabbt, jag hinner inte med. En tanke byts mot en annan på en millisekund och jag blir tokig! Försökte fokusera på andningen, långsamt in och långsamt ut, vilket bara gör allt värre och det känns som att jag ska kvävas. Till slut slog jag på Spotify och lyssnade på Jon Henrik på låg volym och bara släppte loss alla tankar, lät det hållas. I vanliga fall blir det ju att jag tänker att jag ska tänka på vad jag tänker vilket slutar med att jag då tänker på att jag ska tänka på vad jag tänker, haha. Nu lät jag det bara vara och till slut lyckades jag tydligen somna! 
Idag ska jag in till L på mitt SISTA, ever (hoppas jag, haha) samtal på ätstörningsenheten! Det ska bli så obeskrivligt skönt att slippa det där stället! Bara det är ett skäl till att jag aldrig kommer falla in i en ätstörning igen! Det känns som att jag verkligen slösat ett helt år med sjukskrivning på ingenting. Vi har inte jobbat aktivt med någonting, ingenting som tagit mig framåt i mig själv (nu räknar jag bort anorexin för den har jag varit frisk ifrån ett tag och det INTE tack vare dem). Vi har bara suttit där och pratat om allt och ingenting, inte inriktat oss på något när det gäller att bryta beteenden och gamla mönster. Jag har lika gärna kunnat tala med mig själv för det ger fan bättre svar. Jag har liksom helt fått använda min egen kunskap och nyfikenhet till att ta mig dit jag idag är. Jag mår ungefär lika pyton i depressionen, men jag känner mig ändå starkare på något vis. Jag har mått sämre av de där jävla besöken, känt mig så dålig! Särskilt när jag fått höra att "jag blir stressad av försäkringskassan för att du inte mår bättre!" eller "det är inte konstigt att du är deprimerad när du inte gör något". Hoppla.. Hade jag inte redan innan känt mig misslyckad och värdelös så hade jag definitivt gjort det efter det uttalandet! Hur proffsigt är det på en skala? Som om jag inte redan själv är stressad över de sakerna... Jag kommer aldrig mer godta att bli ett försöksobjekt, aldrig mer! L var nämligen precis färdig och jag var en av hennes första patienter. Jag tror säkert att hon kommer bli duktig om några år och jag förstår helt och fullt att alla är barn i början, men det är faktiskt inte mitt problem. Jag ska inte vara någon man övar lite på. Tack och lov att det inte är hon som ska göra min utredning! Det var ju tänkt så från början för att "hon ändå behövde träna på det" som de faktiskt uttryckte det. L har hela tiden varit emot att jag velat utredas, undrat vad det ska ge mig mer än några ord i journalen. Idiotiskt! 
 
Hade tänkt avboka tiden idag, men ångrade mig när jag vaknade, gång nummer två, i morse. Jag kan ge henne lite av min tid. Sista gången jag ser henne och jag vill önska henne lycka till med allt! Dessutom gillar jag att åka bil. För mig är det avslappnande..
 
Nu funderar jag på om den här texten är elak? Är bara ärlig dock.. Hon är jättegullig som person, men det är hennes yrkesroll jag ifrågasätter.



ohdarlingimsosensitive.blogg.se

Texten är INTE elak! Man måste få beskriva sig och uttrycka sina känslor :)



URL: http://ohdarlingimsosensitive.blogg.se/


Jonna

Låter som hon gått någon KBT inriktad utbildning, handlar en del om evidensbaserad forskning bla att aktivering enligt forskning är bra vid depression, att göra saker även om det inte känns kul osv. Men hon kunde kanske ha förklarat bättre och inte skuldbelagt. Kram

Svar: Jo, fast de råden gäller mer vid lätt till lindrig depression. Vid svår krävs det oftast mer än så. Tyvärr var hon en ganska kass samtalskontakt öht. Synd jag inte märkte det innan känner jag mest. Det var bara så skönt att spy ur sig allt jag hållit inne så länge. Spelar ju iofs ingen roll nu längre :DKram
Nathalie



URL:





NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo