http://nouw.com/Naatly
Publicerat den

 
http://nouw.com/Naatly
 
Testar något nytt! Hänger ni med? Är SÅ trött på blogg.se och att det inte går att lägga in länkar eller klipp när man surfar på iPad (vilket jag gör 100 % av tiden!). På nouw känns allting dessutom lite mer fritt när det kommer till uppbyggnad, design och stil! 
Jag har precis skrivit en liten kort sammanfattning om hur mitt år har varit ätstörningsmässigt. Idag klev jag ju ut från ätstörningsenheten för sista gången! Himla SKÖN känsla! 
 
Släng inte bort länken dock till den här bloggen för troligtvis ångrar jag mig, haha!mejomitt.blogg.se

Men nej du kan inte byta nu när jag bara har telefonen att krångla med!URL:


C

hej, du kommenterade mitt inlägg om cellprov och jag tänkte bara skriva till dig och säga att det inte var farligt alls. Jag sa som det var att jag var livrädd, så hon tog den lugnt, frågade så allt var okej och påminde mig om att andas hela tiden. Jag var inte ensam om att vara rädd och trots att tårarna rann när jag kommit ut därifrån så var det inte i närheten av så läskigt jag trodde det skulle vara. Och det kändes ingenting alls. Hoppas du går dit nästa gång du blir kallad. Förklara situationen, så förstår de. Kram <3URL: http://wonderfulbroken.devote.se

NAMN
 

MAIL


URL

Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo