Tacogratäng
Publicerat den

Handlingen gick bra den här gången. Klarade mig utan tårar och andra otrevligheter. Dock har jag haft en stalker där ett tag nu. En i personalen som tror att han känner mig och ropar efter mig genom halva affären om han får syn på mig. Att han tagit reda på mitt namn är ju bara det sjukt. Jag är ju som jag är och får panik! Klarar inte av att gå förbi delen där han jobbar. Idag fick jag kretsa omkring för att ens kunna hämta smör. Till slut försvann han undan och jag skyndade mig fram den snabbaste jag kunde utan att verka allt för konstig. Avskyr folk som tränger sig på! Vill bara be dem dra åt helvete, men känner ju nånstans att det inte är rimligt. Blir bara så trött! Låt mig vara ifred!
Eftersom jag har så dåligt med pengar fick jag dra ett djupt andetag och rycka med mig all pant jag samlat på mig. Att panta är inte direkt min favoritsysselsättning och jag drar mig för det så länge jag kan vilket man nog kan se på kvittot..
Hoppla.. Fint att dra av summan sen ;)
Facelook.
 
Mamma skickade ett recept på tacogratäng till mig tidigare idag och jag blev helt AKUT sugen, så jag slängde ihop en egen variant till middag. 
Den vart så GOD! Ljuvlig! De där små gurkorna (med så konstigt namn att det varken går att lära sig eller uttala) är också så goda så jag kan äta dem som snacks!
 
Om ni vill veta vad gratängen innehåller så kommer det här utan mått då jag aldrig mäter nåt.
Färs (Jag hade blandfärs) ner i stekpannan, krydda med tacokrydda (jag gör egen). Häll på lite vatten och låt koka in. Skär upp valfri lök (jag hade purjo) och tomater medan färsen steks. Blanda tomaten, löken och riven ost med majonnäs (lika delar majo och cream fraiche går också bra, men jag hade bara majo).
Häll färsen i en ugnsfast form och kladda sen kletet över. In i ugnen 225 grader i cirka 10min.Sara

Mmmmmm vad sugen jag blev haha...:) och SATANS vad vacker du är människa!!! <3 och den där stalkern, fan släng en klase bananer på honom så lugnar han sig nog ska du se ;)

Svar: Tack <3Haha, ja. Kasta nåt låter bra ;) det är jag rätt bra på, haha
NathalieURL: http://www.saraljunggrens.blogg.se


Cykel Styre

Kan bara hålla med ovanstående. Men gud vad otäckt med den där konstiga människan i affären! Du ska ju för sjutton kunna handla i lugn och ro, konfrontera honom och säg till han att du ska prata med butikschefen om han inte håller avstånd. Sånt brukar ta skruv.
Panta burkar, jo jag känner igen det där. Mitt personbästa ligger på 200 kr, tror jag. Det är ingen som ställer sig bakom mig i kö när jag sätter igång och pantar ... ;-)

Svar: Haha vad skönt att jag inte blev dumförklarad ang den där karln. Även om han inte sagt nåt dumt så är det jobbigt att få nån hängandes efter sig sådär!Haha, 200 var jävligt bra!
NathalieURL:

NAMN
 

MAIL


URL

Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo