Mår illa!
Publicerat den

Jag är helt färdig! Så hemskt slut så jag orkar knappt skriva här ens. Gårdagen tog kål på mig. Inte så konstigt med tanke på att jag var hemifrån från klockan tio till nitton cirka. Det räcker med att bara vara social för en stund för att jag ska bli utmattad och igår, nio timmar (!!). 
Somnade nästan stående igårkväll, eller i alla fall mitt i mitt candy crash spelande ;) klockan kan inte ha varit mer än halv elva. 
 
Inte räckte det med att jag var dödstrött när jag vaknade, nej, jag hade visst bestämt mig för att köra tabata i en timme efter lunch. FY FAN säger jag bara! Sjukt, vidrigt jobbigt! Bara längtade tills passet var över! Min kropp orkar inte med just nu, eller så är det mitt huvud som inte orkar.. Vem vet och vem bryr sig!
Väl hemma började jag må illa och det har hållit i sig, dock med mindre intensitet nu tack och lov. Jag vet att jag har tagit ut mig själv alldeles för mycket. Jag vet inte ens varför jag utsätter mig för det, varför jag inte i stället bara kan ta det lugnt? Men nej, det ska presteras! Blir så trött på mig själv. Vill bara gråta och skrika! Har så jäkla mycket ilska i mig just nu. Arg för ingenting, hela tiden.
Nu ska jag nog ta en riktigt lång dusch med body scrub och grejer. Kanske vaknar till lite..


NAMN
 

MAIL


URL

Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo