Lite av ett skämt...
Publicerat den

Imorgon är det dags för kursen i kizomba och jag vill verkligen inte! Mår illa av bara tanken. Mår pyton och känner verkligen inte för att vara på kurs en heldag. Jag får väl dock tänka att jag får gå hem när jag vill även om det så är mitt i.
Idag hade jag fått det här i postfacket... Innan slutet på september!! SEPTEMBER! Det är ju en evighet dit. Vad ska jag göra fram tills dess?! Tiden bara går och bara det är ju enormt stressande! Jag vill bara få hjälp att må bättre. Allting känns just nu som ett enormt slöseri på tid. Ett år på ätstörningsenheten som inte gav mig direkt något mer än att jag har fått prata av mig. Ett års sjukskrivning och jag mår inte bättre! Snarare det motsatta. Känner mig skeptisk nu, men förhoppningsvis kommer jag kanske komma framåt med en annan psykolog. Jag tänker inte finna mig i att fortsätta må dåligt. Jag tänker inte bli en av dem som räknas som "kroniskt" sjuk! Jag vill hitta tillbaka till mig själv igen, men just nu känns det rättså hopplöst minst sagt!Christian Brandin

Men du för i alla fall träffa en psykolog istället för kurator, vilket är betydligt bättre! Och nu vet du när du får tid så du kan förhålla dig till det! Det är ju bra! Det dåliga är att det tar så lång tid. Jag har stått i kö till kurator sen i juni och jag beräknas få tid i april. Hoppas på det! Har slutat med all min medicin nu och försöker fixa mig själv så länge! Det går sådääär

Svar: Ja, men det är nog för att jag tidigare haft psykologkontakt (kanske). Usch fy tusan vilka vårdtider, inte klokt att man ska behöva vänta så länge!! Men visst har du läkarkontakt i alla fall?
NathalieURL: http://stabil.blogg.se


Emma

SEPTEMBER!!!! DEt är ju helt sjukt :(
Kram

Svar: Visst är det :( känns bara som slöseri på tid. Gå här hemma, vara sjukskriven och må dåligt utan hjälp. Blä. Men jag får väl fortsätta som jag har gjort och hoppas på att må bättre på egen hand.Kraam
NathalieURL: http://mejomitt.blogg.se


Christian Brandin

Ja det är nog därför=) Jag träffar en läkare när jag behöver justera mediciner eller så, men nästa gång jag ska dit så ska jag göra revolution. Jag ska kräva en utredning och säga att jag tänker inte ta några psykopiller mer innan jag får en behandling och utredning. Är så trött på att vara trist och grå så jag struntade i det!

Svar: Ja, i remissen står det utredning och de kan ju ingen kurator göra heller.Ja! Det är Bra!! Stå på dig! Ibland får man tjata lite, men se till att ha tydliga argument! Vilken läkare har du?
Kram!
NathalieURL: http://stabil.blogg.se


Anonym

Karlskoga ligger jättemycket efter just nu, folk som skulle fått träffa psykolog i augusti som ännu inte fått tid trots att dom blivit lovade det :(. Är världens tryck där borta och lite resurser. Jag har en del kontakt med dom via jobbet och har ringt och tjatat åt en del.. Men det hjälper ju inte mycket när det inte finns folk som kan ta emot dom som står i kö :/. Jag hoppas dom kommer ikapp snart.
Och att du får din tid innan september!! Men mår man väldigt dåligt kan man få gå lite före tror jag.
Du kan inte få gå hos någon annan psykolog i Örebro under tiden du väntar? Inte den du har nu alltså utan en annan tänkte jag.

Svar: Ja, visst är det så! Var samma sak inom slutenvården. Det saknades framförallt läkare och var ständigt kris med personal och vårdplatser. Hemskt att det ska vara så! :(Jo, jag vet inte hur det blir. Det kanske jag kan, men samtidigt har de ganska högt tryck där med och eftersom jag inte längre har någon ätstörning så blir det nog inte så! Dessutom blir det rätt jobbigt att börja om med någon för bara en kort tid.
Kram!!
NathalieURL:


Emma H

Glömde skriva namn :)!URL:

NAMN
 

MAIL


URL

Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo