Jag och Katla
Publicerat den

Ni vet när man vaknar på morgonen och känner sig tung som bly (typ fastlimmad i madrassen), men avslappnad och täcket, kudden och lakanet känns som små mjuka molntussar? Så kändes det i morse.. Låg väl och drog mig i över en timme. Somnade om lite lätt då och då. Drömde lite halvsjuka grejer dock, bland annat skulle jag "tala allvar" med Katla i Katlagrottan (?!). Jag smög alltså in i hennes bo där och försökte hitta en "säker" plats, haha.
Förresten måste jag ha grejet i sömnen i natt. Det var ingen stor grej, men jag VET (100%) att jag drack ur allt vatten i mitt vattenglas med medicinerna innan jag la mig igårkväll. Imorse var glaset fullt! Kan verkligen inte komma ihåg att jag gjorde det! Dock inte alls ovanligt att jag fixar och donar i sömnen.. Jag är både uppe och grejar och pratar då och då.
Min bundis!
 
Precis alldeles nyss beställde jag en ny iPhone!!! Är helt salig här nu bara för det!! Jag och diverse teknikgrejer är DEFINITIVT bundis & bästis med varann! Vill ha den redan idag! Hur ska jag stå ut att vänta? 1-2 veckor skulle leveranstiden vara. Läääängtar!! 



ohdarlingimsosensitive.blogg.se

Haha söööt dröm ;P!

Kul med ny telefon, men du skulle tagit en samsung (hatar iPhone haha;)

Svar: Hahahah NEJ ;) det ska vara Apple på allt ;) hihi
Nathalie



URL: http://ohdarlingimsosensitive.blogg.se/


Amanda CL

sv: eller hur! Jag bara måste ha dem känner jag :D



URL: http://amandacarlberg.se/


Amanda CL

haha missade din andra kommentar :)
tack så mycket söta du :)



URL: http://amandacarlberg.se/


Emma

Kul med ny telefon det vill jag också ha, men börjar leva sitt eget liv :/

Svar: Ja, min avstängsningsknapp har lagt av på min 5a. Inte hela världen, men störande eftersom det inte går att ta en screenshot :P
Nathalie



URL: http://mejomitt.blogg.se





NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo