Godkänd ansökan!
Publicerat den

Loggade just in på mina sidor hos försäkringskassan och såg att jag fått godkänd sjukpenning på fortsättningsnivå. Skönt! Trodde väl inte så mycket annat egentligen eftersom min handläggare lugnade mig för några veckor sen (vilket hon faktiskt lyckades väldigt bra med! Som ni vet har jag svårt att lita på människor så det är lite chockerande!), men skönt att se det! 
 
Just nu är det storm i min mage, är så jävla orolig inför telefonsamtalet med min läkare imorgon! Vill helst dra täcket över huvudet och stänga av telefonen, men samtalet är ju för min skull! Jag får inte glömma det! Försöker intala mig att det inte är fel att vilja diskutera om det då det inte var det som jag trodde att vi kom överens om. Förstår samtidigt om det blev en missuppfattning. Ahh.. Ogillar starkt den här känslan av maktlöshet, fruktansvärt! När jag inte kan påverka eller kontrollera situationen blir jag så himla orolig, men jag vet att det mesta ordnar sig och T är väldigt bra!Jonna

Kanske kan förbereda med att skriva ner några punkter inför samtalet, kram!

Svar: Punkter är bra! :D hon vet dock redan vad vi ska diskutera. Vill mest veta vad som händer och varför det blev sådär. Troligtvis ett missförstånd, men skönt att höra ändå! Kram!!
NathalieURL:


♥ Evahle.se - en blogg om psykisk hälsa ♥

Den där känslan är jobbig... Hoppas det löser sig!

Svar: Tack! Hoppas det jag med! Kram
NathalieURL: http://evahle.se

NAMN
 

MAIL


URL

Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo