FML
Publicerat den

Idag är det inte en bra dag. Verkligen inte. Så jäkla ledsen med en stor jäkla klump i bröstet. Delvis beror det nog på oron över mitt sjukintyg och för att T (min läkare) ska ringa mig i morgon. Jag känner bara att jag är till besvär, skäms för att jag inte bara låter saker vara som de är. Det är ju antagligen mitt fel att sjukintyget ser ut som det gör och så kommer jag och gnäller. Det kommer ju ändå inte gå och ändra på nu. Det är ju redan skickat till försäkringskassan. Säkert har de haft kontakt med. Panik!!
 
"Jag önskar att jag vågar leva
Jag vill våga göra mer saker. Sluta hålla mig till det trygga. Jag är snart 28 och jag har egentligen inte gjort något som jag vill. Ingenting som gjort att jag utvecklats. En del av mig vill bara packa ihop mig och sticka någonstans, helt ensam. Göra något läskigt helt spontant, bara boka upp någonting utan att analysera allting in i minsta detalj. Jag vill ta dagen som den kommer utan att få ångest. Jag vill göra något knäppt och skratta tills jag nästan kissar ner mig. Jag vill göra något som skrämmer skiten ur mig bara för att känna kicken efteråt. Förmedlade, till mamma, idag att jag önskar mig presentkort/pengar till en tatuering. Det är något som verkligen skrämmer mig, men som jag samtidigt verkligen vill. Vet inte alls vad jag kan vänta mig liksom, det kanske gör skitont, jag kanske inte står ut? Mitt kontrollbehov går bananas, men det är såna grejer jag behöver att utmana mig med. Det främmande är läskigt, men lärorikt och viktigt!
 
När jag mår bra ska jag göra mer läskiga saker. Så trött på mitt tomma, tråkiga liv!! 
FML!! 
Kram och kämpa på <3Cykel Styre

Låter som en bra taktik! Skräm skiten ur dig själv. Det kanske inte var så läskigt, trots allt? Och sen vågar du göra något annat, och något annat, och något annat, osv.

Svar: Nä, oftast är det ju så. Det tråkigaste är väl mest att jag inte blir särskilt stolt efteråt som jag förväntar mig innan.
NathalieURL:


Emma

Känner så igen mej. Just tatuering är jag inte så sugen på men att kunna göra saker mer spontant och njuta av det. Våt tid kommer väl den med till slut!

Svar: Ja. Antagligen kanske man måste göra även om man inte mår bra. Kanske är på det sättet man till slut blir fri?
NathalieURL: http://mejomitt.blogg.se


R

Hej, e 19 å har 6 tatueringar. Mitt första var då ja va 17. Det tar nog sjukt (varje gång ja tatuerar mig igen tänker jag Fan ja minndes int att de tog såde sjukt! haha)men de e SÅÅÅ värt e! så jag tycker nog du ska tatuera dig :)


Svar: Kul :D ja, jag är så rädd för att det ska göra så ont att jag inte står ut och sen står jag där med en halv tatuering liksom :P hehe
NathalieURL:


petra leandersson

Vet precis vad du menar! Att man bara vill leva men hålls tillbaka, hatar det!
Jag fick presentkort på tatuering när jag fyllde, har drömt om en halvsleeve i över ett år men inte fått, nu får jag men är skitnervös, har inte bokat tid än men vet precis hur jag vill ha den. Har ju redan ett par små så vet ju hur det känns (kommer inte göra ont!)
Vi får väl ta steget tillsammans och bara boka in en tid! :D
Massor med styrkekramar <3

Svar: Åh! Vill så gärna ha en sleeve jag med! Så galet snyggt!! Jag vart så nervös efter att jag sagt det till mamma så nu hoppas jag nästan på att jag inte ska få det :P hahaKramar<3
NathalieURL: http://petraleandersson.blogg.se/

NAMN
 

MAIL


URL

Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo