En väldigt bra idé!
Publicerat den

Fick en sån bra kommentar av m på förra inlägget. Att sy ett eget täcke! Det är ju en skitsmart idé och det borde ju absolut gå! Nu är ju inte jag någon sömmerska, är fullkomligt usel på att sy faktiskt, men någon annan kanske kan? Måste absolut googla på det sen!
 
Strax måste jag åka och handla. Har verkligen ingen lust att ge mig ut, men jag har slut på toapapper och det känns ju ganska angeläget att ha hemma tycker jag ;) blir så knepigt utan! Ska alldeles strax sminka mig så jag kan visa mig ute. Ipaden och favoritmusiken får hänga med! Perfekta kombinationen av ångestdämpning, musik och smink. Vissa kanske tycker att det är konstigt att jag orkar bry mig så mycket om mitt utseende när jag har en svår depression, men saken är den att just när jag sminkar mig försvinner ångesten. Jag får koncentrera mig och både smink och utseende är väldigt viktiga faktorer hos mig. Är så galet ytlig när det kommer till mig själv! Mitt hår är dock kaos, men det bryr jag mig inte alls om på samma sätt som ansiktet.
Jaja, nog om det.. Nu ska jag göra någonting åt mig själv! Lika bra att sticka iväg direkt så jag slipper ha det hängandes över mig sen.Emma

Jag mår också bättre av att klä mej fint och sminka mej innan jag går någonstans :)URL: http://mejomitt.blogg.se


m

JÄTTEKRAM!!!!

Svar: Megakram tillbaka <3
NathalieURL:

NAMN
 

MAIL


URL

Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo