27 januari
Publicerat den

Hej hopp
Idag hade jag fått ytterligare ett brev från allmänpsyk här i kga (tror det är tredje eller fjärde brevet nu på kort tid). I det här skrev de att min väntetid blivit ändrad (nä, de skrev de inte, men jag tolkar det så) från innan sista september till innan sjunde mars. Jag har alltså blivit ganska prioriterad om man säger så.. På något vis blir jag lite chockad. Det är som att jag inte riktigt kan se, alla gånger, att jag faktiskt mår dåligt och är sjuk. Jag har lätt att klanka ner på mig själv och tänka att jag överdriver och så vidare så därför blir vissa händelser så stora, det blir verkligt och jag kan se det svart på vitt. När jag gjorde senaste MADRS var ett sånt tillfälle när det liksom knöt sig i magen på mig när jag svarade på frågorna och sen fick resultatet. Det blir så uppenbart och det blir med ens sanning. Samma nu! Efter Teresas remiss blir jag alltså högt prioriterad och får gå före många andra. Det känns sjukt på något sätt och jag har svårt att ta in hela grejen. Jag har mått dåligt så länge nu att det känns som att det är min vardag. Dock har ju måendet försämrats ganska rejält senaste tiden som ni vet.
Nu är jag sjukt nervös och börjar redan oroa mig, trots att jag inte ens fått någon kallelse än. Tänk om de inte tar mig på allvar? Det är nog den jobbigaste känslan av de alla. Rädslan att inte bli tagen på allvar! Försöker tänka att Teresa faktiskt är en erfaren psykiatriker och det är ju hon som bedömt mitt tillstånd och skickat remissen, så det kan ju bara inte vara fel? Detta eviga tvivel....
Tog en liten (med betoning på LITEN) promenad tidigare idag. Vi har fått en del snö, mer än det ser ut som på bilden ;) Blev efter det bjuden på mat av mamma. Kebabsallad blev det, min favorit! Skulle välja det alla gånger i veckan (fyra saker är jag besatt i just nu och nummer ett är kebabsallad, sen kommer korv, köttfärs och saltgurka). Mådde ganska okej och orkade stanna kvar hos mamma och dricka te i flera timmar (drack dock inte te i flera timmar, haha). Humöret var ganska jämnt för en gångs skull! Min stackars mamma har verkligen fått tagit SÅ mycket skit från mig utan att hon förtjänar det. Jag är som en tickande bomb ständigt känns det som. Har alltid så dåligt samvete, men försöker tänka att jag inte riktigt kan hjälpa det. Jag har så mycket inom mig som liksom sipprar ut (eller snarare, exploderar) för minsta lilla. Snälla, säg att jag inte är ensam om det?Christian Brandin

Det är ju jättebra att du får komma dit tidigare så det händer nåt! Det här stillasittandet är ju skadligt för själen om nåt! Jag har nog aldrig varit så deprimerad som den här väntetiden. Ja jag vet hur det är att vara en tickande känslobomb, du är inte ensam Nathalie=) Kram!

Svar: Nä jag förstår dig! Fy tusan!! :( Skönt att jag inte är ensam, men jobbigt när det är så. Jag är rent av elak ibland och ångrar mig så in i helvete direkt efter, men då är det liksom försent. Jag är för snabb för mig själv. Kan aldrig tänka efter.. Finns inte tid till det!
Kram!!
NathalieURL: http://endagitaget.blo.gg/


Emma H

Åh vad skönt!! Bra att se också att dom faktiskt prioriterar!! Du förtjänar verkligen en tid så fort som möjligt <3 kram!

Svar: Tack!! <3 dock kan jag inte hjälpa att jag har dåligt samvete. Känns som att det finns andra som behöver tid snabbare med.Kram!!
NathalieURL:


Emma

BRA att du fått en tid om drygt en månad! Kram

Svar: Ja verkligen skönt!! Är dock så sjukt nervös!! Kraam
NathalieURL: http://mejomitt.blogg.se

NAMN
 

MAIL


URL

Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo