26 januari
Publicerat den

I morse vaknade jag med en inte så trevlig känsla i kroppen efter en mardröm. Låg kvar i sängen i typ en timme och spelade lite candy crash. Brukar aldrig ha ro till att ligga kvar utan kastar mig alltid upp på sekunden jag slår upp ögonen, så det var lite skönt! Gick sen upp och fixade frukost, efter det dammsög jag, städade åt ratzen och bytte hängmattor åt dem.
 
Skulle behöva handla, men får vänta tills imorn då pengarna rullar in. Satt här och tänkte för mig själv att "nu var det längesen jag handlade!" och kände mig riktigt duktig och sparsam! Ja, det vill säga tills jag kollade på internetbanken och upptäckte att det visst bara var en vecka sen, haha. Tiden går fort, men vissa saker känns fan så avlägset.
 
Är ändå stolt över mig själv som lyckats leva på i stort sett ingenting den här månaden! Jag har ju satt upp vissa regler för mig själv när det kommer till ekonomin eftersom jag stundtals har något svårt att hålla i pengarna. En av reglerna är att jag får handla max en gång i veckan (förr kunde jag springa runt i tid och otid på maxi. När jag hade tråkigt sysselsatte jag mig liksom med att åka och handla! Väldigt kul hobby). Visserligen bröt jag den regeln senast då jag lyckades med bedriften att handla tre gånger inom loppet av en vecka, hehe. Det där med att intala sig själv att "jag ska ju bara ha den grejen" funkar icke! Måste ju passa på när jag ändå är där, tänker jag då och så drar det iväg.
Hahaha ^^,
Har måttlig träningsvärk från tabatan igår. Blir säkert värre imorgon misstänker jag! Är även lite halvförkyld idag Så för ovanlighetens skull blir det väl soffläge idag.Christian Brandin

Du är ju ändå asduktig! Jag handlar typ varannan dag och är värdelös på att hålla i pengar!

Svar: Ja, gjorde också det förut. Hittade alltid ursäkter till att åka och handla. Nu har jag verkligen varit hård mot mig själv och äter det jag har hemma i stället för att hela tiden handla nya grejer. Det funkar faktiskt ganska bra!
NathalieURL: http://endagitaget.blo.gg/

NAMN
 

MAIL


URL

Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo