18 januari
Publicerat den

Sitter här med en brännande het vetekudde över nacken och axlarna. Bränner typ skinnet av mig, men det är gött och framförallt hjälper det mot mina spända stackars muskler. 
 
Idag är jag riktigt pendlande. Ena stunden gråter jag och nästa är jag fly förbannad (mest det sistnämnda). Är bara så arg på allting. Vet inte vart stubinen försvann..
Allt har ju typ gått åt helskotta idag med bara för att jag är såhär. Gör liksom allting snabbt och irriterat vilket leder till att jag tappar grejer och fumlar och med det blir ännu mer sur. Inte nog med att jag okontrollerat kastar saker omkring mig så lyckades jag även bränna fast maten i min crock pot! Jag trodde fan inte att det kunde hända, men det kunde det tydligen! Tyckte att det luktade lite skumt, men tänkte att det säkert var kanelstången i som luktade (haha). När jag var redo att äta var botten helt kolsvart och kycklingen, som skulle blivit mör, var svart och stenhård den med. Det var bara att dra fram yxan och hugga mig in i den typ. Den var god, men hade lite tuggmotstånd så att säga ;) Tur att jag inte skulle ha någon bjudning här hemma! ;)
 
Lite uppmuntrande bilder. Roligt! Samlar på sånt här så jag kan ta fram och skratta lite då och då ;)
 
 Anna ♥ FOTOMEDMERA - fotoblogg med inslag av musik, film, konst & vardag

Haha, vilka roliga och tänkvärda bilder! :) Gjorde min dag!

Svar: Visst är de roliga :,D älskar såna där. Sparar dem direkt jag ser dem :P
NathalieURL: http://fotomedmera.blogg.se

NAMN
 

MAIL


URL

Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo