Numero seis
Publicerat den

6. Hur ser min framtid ut?
 
Den här frågan är otroligt svår! Jag har väl filosofin att allting går om man vill och vågar. Dock är jag ju feg och har satt upp egna mentala spärrar för mig själv och det är dessa jag jobbar på att släppa.
Jag hoppas på att min framtid blir som jag vill i stället för att bara "glida med". Ingen kan ta beslut åt mig och jag kan inte hela tiden vänta på att någonting ska hända.
 
Hur min karriär ska se ut har jag faktiskt svårt att se. Jag är ju sjuksköterska idag, men är inte helt nöjd ärligt talat. Ni alla vet ju säkert hur livet som vårdpersonal ser ut. Om jag för bara just nu ska tänka bort att jag är sjuk så är jag i tankarna på att eventuellt gå en VUB. Tidigare har jag alltid velat jobba på ambulansen, men det är inte längre en lika tydlig och självklar bild. Kanske går jag tillbaka till psykiatrin (längtar så efter mina älskade arbetskamrater och jobbet), det är nog det som lockar mest. Tänker även på att prova att arbeta som syrra i kommun bara för att ha testat på även det. Känns dock mindre bra att ha varit sjuk och sjukskriven för vem fan kommer vilja anställa mig?
En annan del av mig vill göra något helt annat, men jag vet inte vad. Gillar att jobba administrativt och jag gillar att skriva. Något med datorer vore kul då jag är lite av en tekniknörd.
 
När det kommer till familj så är även det svårt att se då det är så extremt långt borta. Jag längtar i alla fall efter att bli kär och att den personer har samma känslor som jag. Jag längtar efter såna där "småsaker" som ett gulligt sms, en handskriven lapp, myskvällar med ost och räkor och känslan av att vara helt trygg och lycklig. Något jag alltid har längtat efter är att se hans namn på vårt gemensamma boende. Jag kan riktigt känna hur det skulle kännas (det är ju ett stort problem att jag bestämmer i förväg hur saker och ting ska bli).
 
Jag längtar även efter att resa! Att se massa olika platser, vandra i djungeln, skrika för att jag får en äcklig insekt på mig, springa genom glödande varm sand ner i havet, hoppa från klippor trots att jag är livrädd, snorkla och ta dykarcertifikat, åka på en lång kryssning i typ Västindien, simma med delfiner, gå på skattjakt, äta något riktigt konstigt, bara sticka iväg mot ett okänt mål och ta dagen som den kommer, springa barfota genom snön, bada isvak och njuta av stunden.
 
Ja, det var väl "lite" om hur jag vill se framtiden! ;)ohdarlingimsosensitive.blogg.se

Jag vill också bli ssk!!!!! Men det känns som en omöjlighet att plugga så länge! :(

Har mailat dig om en grej!

Kram <3

Svar: Ja, det kändes länge först, men sen rann tiden bara på i världens fart, haha!Kram<3
NathalieURL: http://ohdarlingimsosensitive.blogg.se/


Christian Brandin

Jag vill verkligen inte bli sjuksköterska, känns så otacksamt! Och så fick mina drogdagar mig att bli rädd för nålar haha.

Att bli kär är så himla underbart när kärleken är besvarad. Hoppas du får känna det snart <3

Svar: Ja, det är fruktansvärt otacksamt vissa gånger. Mycket slit för att sen bli utskälld av någon läkare. Patientkontakten är dock härlig! När man hinner med det vill säga :P
Tack. Jag har ju känt det i alla fall en gång och det var underbart, men gjorde jävligt ont med!
Kram
NathalieURL: http://endagitaget.blo.gg/

NAMN
 

MAIL


URL

Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo