Número doce
Publicerat den

12. Vad jag vill jobba med när jag blir vuxen
 
Gäsp vilken jäkla tråkig fråga, zZzzZz.. Jag vet inte riktigt faktiskt (Tycker att jag har skrivit om det här en miljon gånger nu?!). Jag är ju dessutom "vuxen" och tillhör en yrkeskategori. Jag älskar människor så på det sättet är jag nöjd med att vara sjuksköterska. Jag är även jäkligt intresserad av människor och av våra olika beteenden vi tar till i olika situationer, varpå jag för ett tag sen funderade på att läsa beteendevetare. Läste dock på och upptäckte att det inte finns några jobb som det och att de som varit utbildade länge till och med står utan. Dock är det ju ett bra komplement till mitt yrke, men ovärt att ta lån om det inte ger något då jag redan har lån upp över öronen.
Är även intresserad av kroppen, kost och hälsa som många av er nog vet. 
Jag gillar även siffror (vet egentligen inte på vilket sätt, men jag gillar dem) och skulle nog kunna tänka mig att jobba som ekonom eller liknande. Egentligen vet jag inte ens vad en ekonom gör, men det låter intressant. Jag älskar även teknik och skulle gärna göra något inom datorvärlden, programmera till exempel. Dock ingår det ju en hel del datorarbete som sjuksköterska så det är kanoners.Christian

Jag ångrar att jag började med listan haha men vi måste ju köra färdigt:p Vi kanske ska gå ihop och komma på en bättre lista till nästa månad? Kram!

Svar: Haha samma här. Skriver och tidsinställer när jag har ork, haha. Ska försöka göra klart den :PKram
NathalieURL: http://stabil.blogg.se

NAMN
 

MAIL


URL

Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo