Número diez
Publicerat den

10. Smink jag använder
 
 
Fick välja ut favoriterna ;) har väldigt mycket smink i alla dess former! Min foundation har varit återkommande i mitt liv. Har provat andra, men kommer alltid tillbaka till moussen förr eller senare då den är enkel att använda, den är fjäderlätt och känns inte "kakig" på ansiktet.
Mina contouringkit älskar jag. Den stora paletten är krämig i konsistensen och lätt att arbeta med. Den lilla är mer i puderform och med den får man vara snabb, den är svårare att arbeta ut och lämnar gärna tydliga streck så jag använder mest den vita och den rosa som rouge.
Mascaran från LCC har blivit en ny favorit. Den separerar bra, men ger samtidigt mycket volym. Den kladdar ingenting.
Primern fick jag i en glossybox och den är super innan ögonskugga.
Gubben där är en eyeliner, en mycket billig sådan men den är bra och enkel att använda. Penseln är ganska hård vilket gör den stadig att måla med. Använder dock sällan eyeliner till vardags.
Sist men inte minst, min kära ögonbrynspenna från H&Ms egna (den är ju snart slut!!). Den är helt perfekt krämig, men samtidigt fast. Varierar mellan den och brynskugga. Målar oftast grunden med pennan och fyller sen i med skugga.
 
Sen har jag massa paletter med ögonskugga, men använder nästan aldrig det så orkade inte fota, men jag har massa färger så det är bara att välja och vraka, men använder mest bara lila, orange eller brun för att framhäva ögonens färg.Christian Brandin

Fan den här punkten kommer jag vara tvungen att hitta en infallsvinkel på hahaha

Svar: Haha ja.. Såg att det fanns en punkt med favoritnagellack också :Pp
NathalieURL: http://endagitaget.blo.gg/


ohdarlingimsosensitive.blogg.se

ÄLSKAR Hms ögonbrynspennor! Köper alltid därifrån! :)
kraaaam och hoppas du mår okej <3

Svar: Ja, de är bäst och dessutom så jäkla billiga :D Kraaaam
NathalieURL: http://ohdarlingimsosensitive.blogg.se/

NAMN
 

MAIL


URL

Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo