Kebabsallad!!!!
Publicerat den

Passade på att tigga skjuts förut när mamma och Anders skulle ut. Min bil syns inte längre under all snö, man skulle nog inte kunna gissa ens att det är en bil där under ;) Orkar bara inte skotta fram den!! Hade egentligen gjort mig redo i förmiddags för att ta tjuren vid hornen, men ångrade mig när jag var på väg ut.
Jaja, nu fick jag i alla fall skjuts till Apoteket och sen charmade jag till mig en liten omväg förbi pizzerian och köpte mig en sallad. Så sjukt hungrig så jag satte i mig den med blixtens hastighet här hemma...
Känslan efteråt när mättnaden hinner ikapp... Gott var det dock, som vanligt! Det är lite samma status här fortfarande, att det bara är det jag är sugen på. Så less på att laga mat för tillfället!
 
Ni har förresten rätt angående förra inlägget. Antagligen vet de vad de gör och det borde rimligen vara rätt! Mest jag som panikar i vanlig ordning. Måste nog ta mig en tur någon dag (om jag orkar gräva fram bilen!!) och kolla vart det är jag ska exakt. Det brukar lugna mig en aning.



Kajsa-Stina

Vad skönt att du kunde samåka med din mamma och hennes man! Alltid skönt att kunna åka tillsammans och umgås på samma gång :)

Var så sjukt längesedan jag åt kebab nu när jag tänker efter och känner att det är läge att våga utmana mig med det så småningom! Känner dock igen känslan efter att man har ätit och när ångesten och den jobbiga känslan kommer. Hur fasen ska man hantera den? :(

Hoppas du annars får en fin kväll och att du mår bra <3
Många kramar <3

Svar: Ja, speciellt när jag är så lat att jag inte orkar gräva fram bilen, haha.Jag har inte ångest för att jag ätit utan är bara määtt så jag knappt orkar röra mig. Minns hur det var förut när jag var riktigt sjuk. Då kunde jag inte ens utmana mig, det var helt sjukt. Det var som att det var någon som drog i handbromsen och det gick bara inte att äta. Idag är jag ju frisk från ätstörningen och de där tankarna och känslorna är så långt borta att de nästan känns overkliga. Sjukt hur det kan bli :O Lätt att glömma hur sjuk man varit.

Kram<3
Nathalie



URL: http://www.anorexinojag.blogg.se


ohdarlingimsosensitive.blogg.se

Haha du med din kabebsallad ;D

Svar: Ja, det är såå gott!! Bästa maten, haha
Nathalie



URL: http://ohdarlingimsosensitive.blogg.se/





NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo