Känslor
Publicerat den

En klump i bröstet och känslan av att något är jäkligt fel. Det där "något" får jag liksom inget grepp på. Om jag bara visste vad det var så kanske.. Eller så hör det helt enkelt till depressionen. Det kanske inte finns någon särskilt anledning utan jag kanske bara mår såhär, ändå?
 
Ingenting känns upplyftande längre, inget alls. Jag kan skratta för stunden, men känslan försvinner precis lika snabbt som den kommer. Jag brukar vanligtvis åtminstone kunna se fram emot små saker i tillvaron, men nu finns det ingen lust eller längtan alls. Jag ska till IKEA i morgon med mamma och det är något jag annars älskar. Jag brukar tycka att Ikea är det absolut i särklass roligaste jag vet och nu... Nu känner jag bara att jag vill slippa, typ bli sjuk eller något för jag orkar inte försöka vara normal, försöka låtsas som ingenting. Egentligen försöker jag inte, utan det bara blir. Det där med att visa känslor har aldrig varit min grej. Känslor känner man, men döljer, typ. Jag är uppväxt så och jag avskyr det då jag egentligen verkligen tycker att känslor är något av det viktigaste vi har. Dessutom är det de mest naturliga i världen. Jag tycker så i teorin, men när det kommer till mig själv ja då jävlar ska det bitas ihop minsann, inte visa något utåt, vara "stark" och modig, låtsas som att allt är lekande lätt! Men det är inte lätt. Vissa dagar är bättre än andra såklart, men jag har nästan varje dag ett tryck över bröstet och panikkänslor som jag håller in. Jag håller in dem till och med när jag är ensam, så "stark" är jag.
Jag känner oftast alldeles för mycket på en och samma gång och det blir världens krock på alla sätt och vis. Det gör mig utmattad och jag får svårt att veta vad problemet egentligen är. Det enda jag känner är kaos.ohdarlingimsosensitive.blogg.se

Jag mår som du säkert förstått äckligt jävla dåligt just nu men säger det igen; maila mig om du vill. Det vore skönt även för mig att prata med någon som mår piss också.
Anjolin@live.se

Sen det där med att visa känslor. Jag håller också inne mycket. Men nu har det bara brustit..och jag känner också bara KAOS :(URL: http://ohdarlingimsosensitive.blogg.se/


Christian

<3URL: http://stabil.blogg.se


Cykel Styre

Bra att du uttrycker vad du känner. Sen är det en annan sak att man inte alltid får svar på de frågor man ställer.
Om man är ledsen eller sviken eller nedstämd (depression) så tror jag inte att det går att "skruva ner" och samtidigt verka glad utåt. Känslorna - både positiva och negativa - styrs med samma "kran". Skruvar du ner så blir du förvisso mindre ledsen (till synes) men du blir också mindre glad. Och hur kul är det?
Om du nu skulle få diagnosen ADHD så vet vi ju att en del av det livet är stora och snabba svängningar i känslolägena. Vilket egentligen inte är så farligt, ledsen ibland men snart superglad igen. Människor med ADHD lever intensivt, i stunden, och det är något vi alla kan lära av.
Att du känner kaos kan bero på att du försöker styra och plocka bort negativa känslor, för det är så du har lärt dig. Men det funkar ju inte.
Som sagt, bra att du sätter det på pränt. Bit för bit kommer du att bena upp det här och må bättre det är jag helt övertygad om! :-)URL:


Emma

Kramar i massor <3

Svar: Stora kramar tillbaka <3
NathalieURL: http://mejomitt.blogg.se

NAMN
 

MAIL


URL

Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo