Jag MÅSTE klippa mig!!
Publicerat den

Vackert ute idag! Solen skiner med all kraft typ och det droppar för fullt från taket! Vårkänslor deluxe! Drog mig nästan i nackhåren ut till bilen förut och borstade av den. Ungefär tre decimeter blötsnö låg och göttade sig ovanpå och det tog evigheter att borsta bort det! Inte vart det bättre av att hela borsten blev en enda snöboll heller. Orkade dock inte ta tag i skottningen runt bilen! Det är ju ännu värre!! Det är så mycket snö att hjulen är helt täckta och det är snö upp över fronten. Höll dessutom på att halka in under bilen när jag gled med foten genom snön, haha. Det vart en jävla höjdskillnad.
Nej död åt vintern!! Vill faktiskt ha vår nu (det har jag velat sen vinterhalvåret började!)
Utsikt från vardagsrummet. Vintern kan vara fin på avstånd såhär, det kan jag erkänna, men kan då lika gärna kolla foton av skiten.
 
Och som rubriken säger, jag MÅSTE, måste, måste till frisören. Mitt hår är fullständigt KAOS! Det är så extremt slitet så topparna har delat sig x 5. Jag kan knappt borsta det ens. Igår fick jag klippa loss en hårsnodd som hade satt sig fast som berget. Jag har ett presentkort som väntar på mig, men grejen är den att jag har lite halvfobi för att gå till frisören. Jag avskyr när folk pillar i mitt hår! Dessutom ska det babblas om oviktiga saker..
Kolla bara hur det ser ut. Håret har till och med gått av på vissa ställen så det är superojämnt. Inte nog med att det är jobbigt som det är att klippa sig, jag får dessutom alltid skämmas för att jag inte tar hand om mitt hår.
Måste dessutom färga om. Såhär ser det ut i "rätt" ljus. Ganska snyggt, men det har blekts för mycket.



ohdarlingimsosensitive.blogg.se

Ja håret ser lite slitet ut men du är lika vacker för det!

Jag gillar inte att gå till frisören. Speciellt inte när jag har en dålig dag. Orkar inte vara fejkat trevlig.

Kram!

Svar: Nä, samma här. Så trött på det där käcka malandet :P dessutom ser man så jävla ful ut i deras speglar medan de står där bakom och strålar. Hur går det ihop liksom?! HahaKram<3
Nathalie



URL: http://ohdarlingimsosensitive.blogg.se/


Sara

Haha ååå förstår dig verkligen, hatar när man går till frisören och så ska man sitta och kallprata och vara sådär överdrivet trevlig och glad, och man får bara mer och mer frågor om vad man sysslar med om dagarna om skolan och jobbet och fritidsintressen osv osv och så sitter man där och bara känner hur jävla sämst och tråkigt ens liv är hahaha.. Jag gjorde sist jag var hos frisören en ganska rolig grej att när hon frågade dom frågor a svarade jag liksom hur jag önskade att mitt liv såg ut att jag bodde i en jättefin lägenhet i stan med min pojkvän och att jag jobbade mycket utomlands med djur och sådär haha, jag lär ju inte kunna gå till henne igen dock, kan ju bli lite stel stämning när hon frågar hur det går med djuren i Regnskogen hahaha... Du är i allafall väldigt fin oavsett om håret är slitet eller ej :) kraaam

Svar: Jaa! Haha. Jag brukar säga att jag jobbar som sjuksköterska, men nämner inte att jag är sjukskriven. Hamnade i en rätt otrevlig situation häromdagen när jag pratade med en gammal bekant jag inte haft kontakt med på länge. Det gick ju bra tills han började fråga om en massa människor som hade praktik på min avdelning osv. Försökte snacka mig ur det, men när han frågade för tredje gången fick jag ju säga som det var, haha. Så jäkla pinsamt!
Ditt sätt är ju helt fantastiskt! Hahah!! Måste göra så någon gång!! Haha
Kram<3
Nathalie



URL: http://www.saraljunggrens.blogg.se


Christian Brandin

Alltså dina miner är OSLAGBARA!!!! Hahaha du är så jävla fin!

Svar: Tack, snällt :,D kram!!
Nathalie



URL: http://stabil.blogg.se


ohdarlingimsosensitive.blogg.se

Menar det.. Hur fan kan de vara så supersnygga när jag sitter där helt sleten ;P

Svar: Haha ja, fattar inte!! De värsta är ju att jag liksom ansträngt mig också för att se fin ut och så ser jag förjävlig ut väl där :,D
Nathalie



URL: http://ohdarlingimsosensitive.blogg.se/


ohdarlingimsosensitive.blogg.se

Haha det är synd om oss :(
Går det inte att komma in på min blogg eller läsa mina inlägg? Fan bloggat typ 4 inlägg idag men inte fått en enda kommentar, blir ju änna orolig :D

Svar: Jo jag kommenterade just! <3 ibland glömmer jag av att skriva nåt fast jag tänkt göra det! Ska bättra mig ;)Kram!!
Nathalie



URL: http://ohdarlingimsosensitive.blogg.se/


ohdarlingimsosensitive.blogg.se

Haha nu låter jag som världens attention-whore men jag blir så orolig att ni kolatvippen eller att bloggen inte går att komma in på! ;)
Men snääääälla skaffa skype! Behöver inte vettig människa att prata med :D <3



URL: http://ohdarlingimsosensitive.blogg.se/


ohdarlingimsosensitive.blogg.se

Förlåt.. blir så intensiv ibland. Men hade iallafall varit jättekul <3



URL: http://ohdarlingimsosensitive.blogg.se/


Cykel Styre

Du är helt oslagbar när du busar framför kameran. Och vidunderligt vacker när du skrattar – mer sånt! Hoppas att du får en fin fredagkväll!
Grattis än en gång till din nya iPhone 6. Är inte alls avundsjuk, inte ett dugg bitter ... :-)

Svar: Förstår att du inte är avis ;) hehe! Och tack så mycket!!
Nathalie



URL:


Emma

Åh det är ett måste jag också har... frisören... Ogillar också allt småpratande!



URL: http://mejomitt.blogg.se





NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo