Hemmagjord pizza!
Publicerat den

Usch vilket jävla trist liv jag har egentligen.. Sitter här hemma och glor in i en skärm, hela dagarna. Vill verkligen, verkligen må bra nu! Jag vill inte känna att varje ny dag är en pärs och slöseri med tid. Måste dock sluta klaga också!! Så jäkla tråkigt det måste vara att läsa en massa gnäll..
 
Jaja, känner nu vad trist det är att besöket hos arbetsterapeuten blev inställt i morgon. Hade nämligen tänkt ta upp min önskan om ett kedjetäcke. Inte nog med att dagarna är kämpiga så sover jag ju så himla oroligt på nätterna med. Det gör ju inte direkt måendet bättre. Vill gärna testa kedjetäcke eftersom många pratar så gott om det! Vi hade ett på mitt förra jobb och du milde vad tungt det var!! Man fick typ vara två när man skulle ha upp det på hyllan, haha. Vågar inte tänka på hur det ska vara att bädda rent (jag lyckades undvika det på jobbet, hehe). Träningsvärk värre än efter ett helt pass av bodypump tänker jag..
Det här är mitt favoritfilter. Använder det jämt! Man ser så blek och snygg ut, haha. Det heter just "bleknat" i iphonen.
 
Hittade kebabkött när jag handlade förut och slog på stort här ikväll med en god kebabpizza! Hittade på botten (bottnen?!) efter hand och den vart riktigt bra.
Smetade ut den så den vart riktigt rund och fin! In i ugnen på förgräddning i femton minuter och efter det använde jag resterna från gårdagens vegetariska gryta som tomatsås! Kände mig så sjukt jäkla smart som kom på det faktiskt!! Där sparade jag in en burk krossade tomater (eller romaner som jag råkade skriva först, haha). Efter det, på med kebabköttet som var som daggmaskar i konsistensen! Daggmaskar fulla i jord!! Gud så vidrigt det kändes, jag är inte lättäcklad, men där tappade jag faktiskt aptiten en aning...
Färdigt resultat! YUMMIIII! Blev supernöjd, och mätt! 
 
Om nån är intresserad av hur jag gjorde bottnen (vafan heter det?!) så kan jag skriva på ett ungefär! Jag måttar som sagt nästan aldrig när jag gör något. Den är både gluten- och mejerifri!
 
Pizzabotten
3 ägg
~1tsk bakpulver
~1msk fiberhusk
~ 2-3msk olivolja
~ 1dl mandelmjöl
 
Vispa ägg fluffigt. Tillsätt sedan fiberhusk och bakpulver. Häll efter det ner oljan, fortsätt vispa under tiden du häller. Ta sist i mandelmjölet och blanda ordentligt. Låt stå en stund och smeta sen ut på en bakplåtpappersklädd plåt (OBS, den är inte fast i konsistensen utan väldigt kladdig. Det ska vara så!) och grädda näst högst upp i ugnen på 225 grader i cirka femton minuter. Jag lät den stå där tills den fick en gyllene färg och nästan brända kanter. När botten är förgräddad tar du ut den och brer på valfri sås och valfri fyllning. In igen i cirka femton minuter. KLAAAAAR!♀ THE REVOLT ♀

Gott ^^URL: http://TheRevolt.blogg.se


ohdarlingimsosensitive.blogg.se

Ja köttet ser lite maskigt ut, men huvudsaken är ju att det var gott :D

Och du... nun låter det som jag är förälskad i dig men DU ÄR SÅ HIMLA FIN! Hade amputerat bort en av mina armar för att få ha ditt utseende!!! <3

Svar: Skojar du? Tack så hemskt mycket!! Vad glad jag blir <3 Du är ju hur fin som helst med!!!
NathalieURL: http://ohdarlingimsosensitive.blogg.se/


ohdarlingimsosensitive.blogg.se

Nej jag skojar inte såklart!!! <3URL: http://ohdarlingimsosensitive.blogg.se/

NAMN
 

MAIL


URL

Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo