Födelsedag och chokladkaka made by me..
Publicerat den

GRATTIS på födelsedagen då till mig själv! Det känns helt sjukt att vara 28.. Det är ju för tusan galet mycket! Jag är vuxen, eller ska vara det i alla fall enligt pappret, men känner mig fortfarande som fjorton i huvudet! Dock är jag rätt nöjd med det, gillar att vara barnslig! Vill aldrig bli tråkig.
 
Drömde massa konstigt i natt! Först skulle jag träffa en gammal väns barn. I drömmen var han ett år och när jag kom dit visade sig att han var väldigt annorlunda. Det gick nämligen att prata med honom som med vilken vuxen människa som helst. Han pratade och hade åsikter så vi hade ett djupt samtal där, haha.
Efter det drömde jag att en massa män var kära i mig. Den ena skickade ett mail och frågade om jag ville träffa honom och jag vågade inte svara nej för jag ville inte såra (typ som är i verkligheten med andra ord, hehe). Den andra (en gammal kollega) träffade jag ute någonstans och vi började dansa riktigt nära bara sådär och efteråt berättade han att han var kär i mig och hade varit det länge, men att det skulle bli kämpigt att lämna frun. 
Egentligen borde man skriva ner alla drömmar. Kul att minnas ju! Jag drömmer väldigt mycket, så det skulle väl bli en hel bok misstänker jag!
Usch vad jag vantrivs i håret nu.. Tur det växer ut. Jag känner mig både för mogen och för barnslig i den här frisyren. Det blir nog uppsatt hår fortsättningsvis.
 
Efter att jag ätit frukost i morse slängde jag ihop en chokladkaka som jag ska bjuda på senare idag.
Godaste kakan någonsin. Blir lite som en tryffel i konsistensen (tror jag, haha.. Vetefan om jag ens ätit en tryffel, men jag har fått för mig att det ska vara så) Den är liksom rund i smaken, mjuk i konsistensen och smälter i munnen! Fantastisk god! Nu står den i kylen och gottar till sig och förhoppningsvis hinner den stelna lite till halv fyra.A M-F

Ett stort jävla GRATTIS...och btw, du åt Japanmat förra året med om du kommer ihåg. Hälsar på ngn dag - bara sådär - står i trappan nu förresten, på väg upp...
Skämt åsido. Trm om du känner för återgång till ssk yrket.

Svar: Tack så jävla mycket!! :D ja, jag vet, de är ju min favvomat vet du ;)Haha, då gör jag samma för dig! Bara plingar på helt spontant, naturligt och trevligt sådär :P
NathalieURL:


A M-F

Faktum är att det numera är OK för mig. Har fått det som jag vill ha det och blir inte KRUT längre om det plingar på dörren.

Svar: Vad skönt!! Själv blir jag dyngkrut och panikslagen varje gång det går i trappen bara ;) Nej, så illa är det inte.. Eller :O
NathalieURL:


Emma

Stort grattis på din dag, hoppas den blir toppen :D Barnslig är bra, man blir aldrig äldre än man gör sig!

Svar: Tack!! <3Nä precis! Känns bara så skumt att vara "gammal", men känna sig så barnslig i sinnet :P blir nästan en chock, haha.
NathalieURL: http://mejomitt.blogg.se


Ida

Du är sjuukt snygg i håret!!!! Grattis igen :) Har du recept på kakan? :)

Svar: http://56kilo.se/lc-lchf-kladdkaka/
Den är det <3 jag använder 90% choklad. Blir så jäkla gott!!
NathalieURL: http://iminetta.blogg.se

NAMN
 

MAIL


URL

Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo