En fråga.
Publicerat den

Hej!
Jäklar vad snö det kommit nu! Kallt är det dessutom och min bil... är fortfarande en snöhög. Giv mig styrka, typ. Kan inte ens handla bara för att jag är så lat. Eftersom jag är en liten snikare fixar jag mig skjuts till affären i morgon någon gång. Har typ slut på allt här hemma och skulle just nu döda för turkisk yoghurt! Vill alltid ha det jag inte har hemma! Har ätit ägg nu flera dagar på raken och börjar bli lite less på det! Förstår att ni måste vara jätteintresserad av det här ;)
 
Nu bara MÅSTE jag fråga en sak. Ponera att ni vill prata lite mer med någon och att ni händelsevis skrivit för några dagar sedan och hade ett kul samtal. Tänk att ni kanske hoppas att han ska höra av sig inom de närmaste dagarna, men INTE GÖR DET. Vad gör man då? Kan man skriva igen? Jag tänker ju alltid att vill någon prata med mig så skriver den och det kanske är sant i de flesta fall, men sen sitter jag ju själv som ett levande bevis på att det inte behöver vara så (sen är nog långt ifrån alla så komplicerade som jag är). Jag är så jävla stolt och vill behålla min heder typ. Jag jagar inte någon som inte hör av sig till mig. Klarar inte ens av tanken på att bli dissad!! Tycker liksom att det känns påträngande att höra av mig igen. Borde ha en anledning, men kommer inte på någon. Antagligen kommer jag strunta i det om jag känner mig själv rätt, det är så jag gör..
Har ni ens såna här problem?! Haha!
Kram!Cykel Styre

De flesta killar gillar ju inte tjejer som är "för mycket", om du förstår? Att vara FÖR intresserad är inte så attraktivt. Absolut bästa är om du kan hitta på något svepskäl för att ta kontakt. Något ska hända, något ska inhandlas, något är lite halvbråttom. "Du jag bara måste fråga dig, min plastpappa fyller ju år snart, vad det där rakvattnet hette som du brukade använda ..." Ungefär så. Små nödlögner går alltid. Som när Ida badade förra sommaren och en kille kom fram och letade efter sin klocka, sen började de prata. "Tappat klockan", tjena ... ;-)

Svar: För mig är det liksom för mycket att säga hej två gånger, haha. Vi känner varann sen innan den här killen och jag, men svårt att helt plötsligt bara börja skriva hej när man inte hörts på så länge.Det är inte direkt så att jag är intresserad, men jag vill prata med honom igen. Vi hade så sjukt kul förr! :D

Hahaha, ja, såna där genomskinliga ursäkter är kul i efterhand, hahah :D
NathalieURL:


Jonna

Vill du prata med honom via en dator eller ringa? Kram

Svar: Datorn :P vi kände varann förr, men gled isär.. Nu känns de konstigt att helt plötsligt börja prata igen :PKram
NathalieURL:


ohdarlingimsosensitive.blogg.se

Var inte för "på" men jag tycker absolut att du ska skriva igen! :)
Kraaam <3

Svar: Ja, jag är ju sällan för på. Eller snarare, jag är aldrig det. Håller mig alltid på min kant. Oftast lite för mycket :P vet bara inte vad jag ska skriva :O
NathalieURL: http://ohdarlingimsosensitive.blogg.se/


Emma

Absolut skriva igen, vad ha du att förlora på det? :)
Kram

Svar: Min stolthet,haha. Nä men tänker väl, som jag skrev, att skulle han vilja prata med mig hade han skrivit. Kraam
NathalieURL: http://mejomitt.blogg.se

NAMN
 

MAIL


URL

Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo