12 februari
Publicerat den

Jag har inte orkat skriva något inlägg, eller jag har skrivit, men bara sparat i utkast. Får se om jag publicerar det någon gång. Ibland är det skönt att bara skriva, utan att tänka. Jag känner ofta att jag skriver lite för mycket när det kommer till mitt mående. Dock är det ju ett val jag gör för en del av mig vill att det ska bli mer okej med psykisk ohälsa, att människor kan se att vem som helst kan drabbas för jag är ju vem som helst. En helt vanlig tjej med 180 högskolepoäng, en tjej som själv arbetat inom psykiatrin, men som drabbats ändå av flera anledningar. Jag vill att det ska vara okej att inte må så bra, jag vill att andra som mår dåligt eventuellt ska kunna känna igen sig och slippa känna sig ensamma.
 
Jaja.. Det var inte ens det jag tänkte skriva om, men å andra sidan hade jag inte planerat att skriva något annat heller så.
Jag har haft en okej dag, eller ärligt talat minns jag inte vad jag har gjort ens. Antagligen ingenting. Tiden har gått snabbt. Jag har dock känt mig otroligt stressad över min mail. Hatar ljudet av ett nytt mail (inte lika mycket som när det ringer, men tät tvåa). Vet inte riktigt varför det stressar mig så enormt, men det är känslan av att bli tjatad på tror jag även om det inte händer särskilt ofta. Usch! Vill bara be hela världen låta mig vara ifred, men det fungerar ju dessvärre inte riktigt så.
Jag de senaste dagarna! Inte lika arg idag dock, men idag har jag också fått vara ifred.Christian Brandin

<3

Svar: ❤️
NathalieURL: http://endagitaget.blo.gg/

NAMN
 

MAIL


URL

Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo