Rädd för att mista de få som är kvar..
Publicerat den

Den här tröttheten går inte att beskriva med ord. Det är inte som en vanlig "jag-har-gjort-massa-saker-och-därför-är-jag-trött" trötthet. Nej, det är som att allt går på sparlåga, som att energin är totalt borta. Ingen ork, ingen lust, ingen glädje kvar. Jag vill inte göra nånting, allting tar emot. Vänner frågar om vi ska ses, jag orkar inte svara. Skulle ha träffat min bästis i söndag, ingen av oss hörde av sig till den andre. Jag vill bara vara här hemma, ligga under en filt samtidigt som jag tycker synd om mig själv. Jag orkar inte och jag är SÅ rädd att de få (men BRA) människor jag har kvar i mitt liv ska ge upp om mig. Hur många chanser kan en människa få liksom? Jag är ju den som drar mig undan och sviker, på grund av att jag mår dåligt.
 
 
Jag minns för ganska länge sen när min bästis på skoj sa att jag inte får träffa någon för att jag då inte skulle kunna komma till henne varje kväll. Ingen av oss trodde nog att två (eller fler) diagnoser skulle sätta stopp för det fina vi hade.
Jag vill bara "skärpa till mig" och vara som förr. Nu är jag bara tom, ledsen och självvalt (?) ensam.



MissManic

Det kommer, stressa inte fram i att må bra, den dagen kommer och är det riktigt bra vänner så kommer de ändå finnas för dig, nu och när du kommer tillbaka ♥

Svar: Tack!! <3 jag hoppas verkligen det! Jag vet att min bästis är en sån person som alltid kommer finnas kvar oavsett hur mycket tid som går, men ändå är jag rädd att hon ska "hitta en ny" bästis som är roligare än jag!Kramar!!
Nathalie



URL: http://missmanic.se


Cykel Styre

Det handlar inte om att "skärpa till sig", då hade du gjort det för länge sedan. Du behöver hjälp med de bakomliggande orsakerna till att du mår som du gör. Finns ingen som helst anledning att skuldbelägga dig själv!
Det här är ju inte en situation som du valt. Snarare lever du i vanmakt över att det är så svårt att förändra det negativa. Dina vänner förstår säkert det här. Du verkar ju vara öppen och berätta som det är, då borde det inte vara så konstigt.
Dessutom verkar du vara en så fin och vänfast person med mycket kärlek, varför skulle inte dina vänner vilja vara kvar då? Nä, slå bort de där grillerna. Skicka ett sms, eller ett brev, eller ring dina vänner och berätta hur viktiga de är.

Svar: Tack! Ja, jag vet ju att det är så, men ibland är det tufft att må dåligt eftersom det inte är riktigt okej att må dåligt i dagens samhälle. Vi ska vara positiva vad som än händer och vi ska kämpa på osv, gärna ta ut oss fullständigt och det är inget jag orkar med. Jag tycker att det är okej att även må dåligt liksom det är okej att må bra. Inga känslor är ju fel!Tack så hemskt mycket för dina fina ord!!!
Nathalie



URL:





NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo