Godnatt! ♥
Publicerat den

Nu ska jag strax lägga mig. "Varvar ner" framför tvn vilket inte är det direkt lämpligaste, men det får mig att tänka på annat en stund. Hade nyss ett dilemma här med mig själv huruvida jag skulle ta sömntabletter eller inte inatt (ska upp tidigt imorgon och kan lätt bli seg en stund efter att jag vaknat när jag tar tabletterna). Beslutet var ändå ganska enkelt då jag absolut inte sover utan, därför bestämde jag mig helt enkelt för att ta en tablett mindre än vanligt, det borde bli perfekt! 
 
Är rädd för att vakna imorgon och må som igår, rädd att göra i ordning frukost och få panik igen. Löste just det problemet (i alla fall lite) genom att förbereda frukosten så jag bara behöver plocka fram den och slippa alla moment. Jag hoppas på att det kan hjälpa :)
Gud så skönt det ska bli att prata med psykologen imorgon! 
Sov gott 



Anni

Det är läskigt och jobbigt med panikattacker :( Känner så väl igen de kroppsliga symtomen med domningar kramper och känsel och synbortfall, från mina ångestattacker och domningarna som sitter i flera timmar. Är ibland så att personer som upplever dessa utvecklar rädsla att vistas i sociala sammanhang av rädsla för att attacker ska komma bland folk...
Men jag hoppas att det inte är något annat allvarligt kroppsligt fel du drabbats av. Styrkekram från en läsare



URL:





NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo