Jon Henrik!!
Publicerat den

Jag har nog fått grattishälsningar från halva Facebook idag tror jag! Jag vet att många därute stör sig på grattishälsningar på Facebook för att det "inte är äkta", men folk har faktiskt tagit sig tid att skriva ner några ord och vissa har skickat fina bilder eller videos. Någonting betyder det ju, det finns en tanke bakom. I alla fall just då och det är ju superfint :)
 
Har precis tittat klart på mellon och jag säger bara Jon Henrik... Han är bara så UNDERBAR! Att kunna leverera så jävla mycket känslor utan ord, det är MAGISKT! Nu har jag suttit här och jojkat (haha, nåja...) till jojken han framförde under talang som hyllning till sin döde vän (Daniels jojk) utan skamkänslor i kroppen. Det är svinlyhört här, men grannarna bredvid är döva så det gör inget och jag bryr mig inte heller! 
Förutom JH gillade jag låt nummer två med Calle (tror jag han hette?!). Galet bra och glad! Den gick såklart inte vidare. Folk har ingen smak, haha, men bra för då dyker den upp på Spotify inom kort här så jag kan skaffa skavsår i öronen. I övrigt var det kasst... Vad tyckte ni? 
Han är ju inte ful heller... *Kär*
 
Nu ska jag snart tvätta bort sminket och avsluta den här dagen med sista sidorna i boken jag läser just nu. Ett år tills nästa födelsedag nu då (kors i taket va?!). Undra hur det ser ut nästa födelsedag, undrar jag..ohdarlingimsosensitive.blogg.se

Jag slö-kollade bara, inga bra bidrag, men tyckte waise var helt okej :)URL: http://ohdarlingimsosensitive.blogg.se/


Emma

Tyckte bara att Jon var bra, resten var riktigt dåliga!URL: http://mejomitt.blogg.se


Ida

Tycker faktiskt inte att någon av deltävlingarna har varit så speciellt bra. Bara enstaka bidrag. Jon gjorde hela kvällen igår. Underbar!

Svar: Jag har tyckt låtarna varit bättre efteråt när jag lyssnat på inspelningarna på Spotify :P
NathalieURL: http://www.kiadra.blogg.se

NAMN
 

MAIL


URL

Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo