Ett heltidsjobb
Publicerat den

Tokgillar verkligen nya samtalskontakten! Hon är väldigt bra på samtalsteknik! Sånt suger jag nämligen åt mig som en svamp av eftersom jag själv vill bli bättre på det! Hon är hård, men rättvis. Hon kan sätta ytterligare ord på det jag beskriver vilket gör att jag känns viktig och framförallt att det jag berättar är viktigt! Hon knyter även ihop säcken och jag förstår varför jag beter som jag gör. Allt har gemensamma nämnare nämligen.
 
Dock är det så jäkla skrämmande att höra att det bara är jag, jag, jag som kan ändra min situation. Jag tog nämligen upp att jag känner att mitt liv hänger i vårdens händer (dramatisk... Nejdå!!), men fick tillbaka att ingen styr över mig eller bestämmer över mitt liv. Ingen utom jag själv och det är ju så jävla sant och jag VET ju allt det här för självklart är det så, ÄNDÅ är det så jävla svårt. Jag är rädd, ja, LIVRÄDD vill jag påstå! Orsaken vet jag egentligen inte, eller jag är nog rädd att bli ifrågasatt, att verka friskare utåt sett och på så sätt ses som väldigt frisk, men det är ju för fan frisk jag vill bli!! Någon som känner igen tankarna? Jag är rädd att bli utsparkad och övergiven! Det är som att följa samma hjulspår för att det är tryggast så. Jag vet hur det här livet är och därför är det tryggt oavsett hur dåligt jag mår. Visst låter det ologiskt? Det tycker jag nämligen själv också när jag blir medveten om hur jag själv tänker.
Det finns ingen som knäpper med fingrarna åt mig. Jag kommer inte vakna en dag och mirakulöst må bättre. Jag måste helt enkelt förändra saker och lära mig hantera mig själv och min svartvita personlighet. Det finns inga genvägar och det känns såklart positivt att få hjälp med att gräva fram en ny främmande väg och sen gå den! Det är DET jag behöver hjälp med, bland annat då. Jag behöver någon som finns där och hjälper- och fångar upp mig när det stormar. Någon som hjälper mig att se mig själv utifrån och uppifrån, någon som hjälper- och stöttar mig med beteendeförändringar och tankefällor tills jag är stark nog att stå helt själv! Jag vet redan nu att det inte kommer att bli ett dugg enkelt, men det är inte direkt smärtfritt att gå utanför sitt kontrollbehov och tvång (Teoretiskt låter det dock himla smidigt, för egentligen är det ju det enda rätta, men när man står mitt i allt är det svårare än man kan föreställa sig!) Att ändra ett beteende kräver en hel del vilket nog alla som gjort en förändring kan skriva under på, men högst troligt är det så värt det i slutändan.
En utredning kommer starta i september förresten. Kortare tid än jag föreställt mig faktiskt så det var väldigt positivt! Läskigt dock, men hela livet är ganska läskigt faktiskt. Helt oskrivna blad egentligen.. Gäller att alltid sätta sig själv i främsta rummet och fullfölja drömmar och mål även om de verkar omöjliga. Det är oftast hjärnan som luras för det går att göra ALLT. ohdarlingimsosensitive.blogg.se

Vad är det för utredning? :) Kram <3

Svar: En vanlig psykologutredning för att ta reda på vad det är för fel på mig, haha. Kram<3
NathalieURL: http://ohdarlingimsosensitive.blogg.se/


Ida Jansson

Försök strunta i vad andra tror om dig. Om dom tror du är frisk så låt dom.tro det. DU vet sanningen <3
Det är läskigt men sant att det bara är vi själva som kan styra våra liv o tankar o beteenden. Jag har börjat bryta en del o det är sjukt jobbigt men det går.
Du är klok! Och stark! Kram

Svar: Ja, samma här! Lyckades ju ta mig ifrån anorexin så då ska jag väl fan klara det här med! Vill inte gå runt och må skit för alltid liksom :STack!! Du med <3
NathalieURL: http://onlyonewaytogo.blogg.se/


Emma

Vad skönt att du har fått en bra behandlare 👍😊 otroligt viktigt!

Kan inte logga in och kommentera...
mejomitt.blogg.se

Svar: Ja! Hon verkar verkligen kanon och det känns som att jag litar på henne! :D
NathalieURL:


Christian

Jaaaaa vad skönt! Nu vänder det Nathalie! Nu kommer det bli bättre <3

Svar: Ja, det hoppas jag!! Hon verkar så himla bra så jag får lita på henne helt enkelt :)
NathalieURL: http://endagitaget.blo.gg/

NAMN
 

MAIL


URL

Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo