En fin och lugn födelsedag
Publicerat den

Jag har haft en trevlig födelsedag och nu sitter jag här hemma igen med tända ljus och försöker koppla bort ångesten. Det blir lätt väldigt jobbigt det här med den sociala biten när jag inte mår helt hundra, särskilt svårt är det med folk som jag vanligtvis inte träffar så ofta. Kommer på mig själv med att inte orka prata/inte veta vad jag ska prata om och så blir jag stressad..
 
Vid halv fyra fikade vi med te och min chokladkaka och grädde (GOTT!). Efterrätten före huvudrätten alltså, ovanligt, men trevligt :) Efter att Ingabritt åkt hemåt fixade vi i ordning käket som var lammstek som vart SÅ jäkla god!! Åt massor och njöt ihjäl mig typ!
Färsk sparris, rödvin- och ädelostsås och sallad med massa gott i! Åt så mycket sås att det nästan skvalpar i magen nu ;) den blev verkligen kanon! Ja, allting var kanon!
Fick nya escada parfymen, en snygging till handdammsugare och pengar! Parfymen luktade ungefär så gott som jag hade föreställt mig!
 
Hoppas ni har en mysig lördag!
 Christian Brandin

Du är så fin Nathalie!

Svar: Tack!!
NathalieURL: http://endagitaget.blo.gg/


Sara

Hipp hipp hurra!! GRATTIS FINASTE DU!!!<3

Svar: TACK <3
NathalieURL: http://www.saraljunggrens.blogg.se


Fredrika

Vad gott det ser ut! Hur gör man såsen?

Svar: Det var det verkligen!! Mums! Den är gjord på känsla, men det är vispgrädde, lite rödvin, köttsaft från lammet och så en ädelost (gräddädel). Väldigt gott!!
NathalieURL:


Ann Pettersson

Vad kul att du hade en fin dag trots att du ansträngde din sociala del. Grattis!URL: http://nouw.com/Annorlunda

NAMN
 

MAIL


URL

Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo