Ninja Warrior!
Publicerat den

Vet inte vad det är med mig. Så jäkla småhungrig hela tiden! Dock skönt att jag går och hämtar mig något nu mera i stället för att ignorera! De senaste mornarna har jag till och med haft en kurrande mage när jag slår upp ögonen vilket typ aldrig har hänt tidigare i världshistorien (nu bortser jag från när jag svälte mig, då var jag såklart konstant hungrig. Menar alltså när jag varit frisk!) Innan jag blev sjuk åt jag ALDRIG frukost. Det hände verkligen aldrig! Äter alltså bra mycket bättre nu efter anorexin och det känns helt okej då jag nu mera ääälskar frukost! ♥
 
Nu halvligger jag i schäslongen, dricker te, äter en "ostplätt" med smör, kokt skinka, ost och gurka och till det en skål med turkisk yoghurt, vaniljpulver och nuts! Kollar samtidigt, som jag skriver, på Ninja Warrior! Imponerande!
Hahahah! 
Visste ni förresten att jag aldrig firat alla ♥ dag? Himla trist faktiskt..N

Haha är också hungrig hela tiden..URL: http://nouw.com/nathaliemaria


Ida

Det betyder att du har bra förbränning! Jag är sällan hungrig :( Så trist att äta då...

Jag har heller aldrig firat alla hjärtans dag. Inte ens då jag hade pojk/flickvän. Tycker det mest är kommersiell skit, haha!

Svar: Jag skulle vilja fira någon gång. Känns som att det fattas något liksom :P men det är väl mest att det är så trist att alltid vara ensam.
NathalieURL: http://iminetta.blogg.se


ohdarlingimsosensitive.blogg.se

När din prins dyker upp så kommer du nog få världens mysigaste alla<3dag. Tills dess får du ge presenter och uppvakta familjen, vänner och dig själv! :) Kram <3

Svar: Ja, mig själv får det bli då ;) hihi
NathalieURL: http://ohdarlingimsosensitive.blogg.se/

NAMN
 

MAIL


URL

Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo