Nu är den här!
Publicerat den

Vaknade av världens bästa sms imorse! Min nya iPhone låg nämligen på Konsum och väntade på mig! Wwiiiee! Inte ens en vecka tog det! Rusade upp ur sängen (okej, nä de gjorde jag inte. Var skittrött!) och tryckte i mig frukost, fixade till mig och promenerade bort till Konsum.
Ganska mycket större jämfört med femman. Älskar att man kan låsa upp den med sitt fingeravtryck! Är alltid nojig över att folk ska rota runt i min telefon (jag har inget hemligt, men det känns ändå alldeles för intimt!) men orkar inte ange kod varje gång så det här är ju perfekt!
En första selfie. Kameran är helt amazing! 
Nu har jag suttit och lagt in alla telefonnummer manuellt (ville inte synka telefonerna med varann eftersom jag vill starta om på ny kula utan massa bilder som tar upp hela minnet) och installerat om BankID och swish. 
 
Ja, jag blir kär i prylar! Vågar knappt hålla i den nu för att jag är så rädd att tappa den! Tänk den paniken?! Huu..Oslofru

Din lyckost :D :D :D

Svar: Jaa! Älskar den <3 hehe
NathalieURL: http://www.oslofru.com


Emma

Materiella saker kan faktiskt muntra upp en för stunden, och det är rätt skönt ibland. Hoppas du haft en okej dag snygging :)

Svar: Ja, jag älskar döda ting, haha :DKram!!
NathalieURL: http://mejomitt.blogg.se


Christian

Gillar inte iPhone men är glad att du gör det! Vore ju tråkigt om du beställt nåt du inte ville ha:P

Däremot gillar jag VERKLIGEN din selfie (y)

Svar: Hahah ja, menar de ;) de hade varit riktigt onödigt ;,DTaack!! :D
NathalieURL: http://stabil.blogg.se


Cykel Styre

Just iPhone är väldigt enkel att synka mellan två telefoner, gammal och ny. Du kan välja vad du vill föra över, undvika bilder till exempel. Har du en dator så är det väldigt bra att göra en backup via iTunes, ifall något skulle hända med telefonen. Då är det plättlätt att installera om, eller överföra till en annan telefon.
Synkningen mellan iPad och iPhone är också mycket bra. Finns många finesser som man kan skriva en hel bok om.
En finess jag hoppas du redan använder är att göra en backup via iCloud, uppe "i molnet" så att säga. Då har du dina kontakter samlade och kan även göra en "var är min iPhone" sökning. Helt magiskt att se hur exakt programmet kan visa var telefonen är. Bra om man är glömsk, som jag .... ;-)

Svar: Ja, jag har alltid gjort så förut, men då har allt lagts över och då blir jag mesig med en gång och tänker att jag nog behöver allt det där o så är telefonen full fast den är ny, haha:P i iCloud sparar jag alltid och den här gången synkade jag från ipaden där jag inte alls har lika mycket onödigt :D
Smart! Har aldrig tänkt på att man kan använda hitta iPhone till när man är glömsk!! Slarvar ofta bort den, eller snarare, jag lägger den på något smart ställe ;)
NathalieURL:


ohdarlingimsosensitive.blogg.se

Fyyyyyy för iPhone 😉 Men glädjs med dig! Och fin #selfie <3

Svar: Haha varför gillar du inte iPhone? Bästa uppfinningen ever ju ;) hihiTaaack<3
NathalieURL: http://ohdarlingimsosensitive.blogg.se/


ohdarlingimsosensitive.blogg.se

Vi pratade ju om det härromdagen. Jag ogillar hela apples koncept och alla deras produkter. Samsung is the shit!!! ;)

Svar: Haha, missade nog att du svarade på de :,D
NathalieURL: http://ohdarlingimsosensitive.blogg.se/


Cykel Styre

"Jag lägger den ofta på ett smart ställe". Precis så gör jag också! Ett jättesmart ställe. Som jag aldrig kan glömma bort. Tror jag ... :-)

Svar: Ja, precis så är det ;)
NathalieURL:

NAMN
 

MAIL


URL

Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo