Ledsen
Publicerat den

Mår inte så bra här ikväll.. Jag har försökt distrahera mig med en film, men orkade inte hänga med ordentligt (Inget ovanligt iofs). Är alldeles spänd, mår illa och har gråten i halsen. Hatar det här! Är så jäkla orolig bland annat inför måndag då jag har mitt första besök på psyk här i Karlskoga. Jag kan inte låta bli att vara rädd för att de inte ska ta mig på allvar, att de bara ska se till det yttre för där ser jag ju inte särskilt sjuk ut.
Ibland tänker jag att jag är trött på att kämpa, att jag bara vill ge upp och skita i allt vad vården heter, men samtidigt så kan jag inte påstå att jag fått kämpa särskilt mycket när det kommer till just vården då jag har haft en väldig tur att ha haft en bra läkare. Det känns dock som att någongång kommer allting rasa. Det är som att jag bara går och väntar på att en katastrof ska inträffa. Försöker hela tiden förbereda mig mentalt innan det ens har hänt. Jag vill veta hur jag ska reagera OM/NÄR det händer. Tyvärr reagerar man ju aldrig likadant som man tänkt sig, men ändå. Jag vill inte stå helt oförberedd. Det känns ibland som att jag saknar skinn. Jag vet fan inte vad jag är rädd för egentligen. Att inte må bättre kanske? Vissa dagar (eller mer stunder) är ju okej, som dagar som i förmiddags när jag skrattar så jag nästan kissar på mig, när jag sympatisvär i trafiken bara för att Anna svär (vi är lika arga när vi kör bil och folk är långsamma), men efteråt sköljer ångesten över mig av ingen anledning. Det tär på mig. Jag orkar inte längre vara glad, jag orkar inte med mig själv en hel dag. Känner mig som en ballong där all luft pyst ut..
Till något helt annat. Nu är biljetterna bokade till Mr. Grey. Skämskudden ska rotas fram! Känns lite pinigt att sitta i en biosalong full med andra människor och kolla på...porr?! Haha.
 
Har ni sett den eller ska ni se den?Ann Pettersson

Jättebra att du skriver om psykisk ohälsa och såna problem Jag tycker inte att röster från drabbade av psykisk ohälsa får komma till tals tillräckligt mycket. Jag bloggar också om psykisk ohälsa i allmänhet. Jag skriver också om min vardag intressen osv. Jag följer ungefär 60 på nouw och ännu fler utanför. Nästan alla dom skriver helt eller delvis om sin psykiska ohälsa. Så kolla gärna in deras bloggar om du vill läsa såna.
Vet du bra bloggar om Psykisk Ohälsa är jag jätte tacksam för tips!
Dom jag följer och mina följare följer också ofta varandra, på så sätt skapar vi ett kontaktnät av människor med liknande problem.
Jag blir alltid så glad när jag ser att bloggare som har psykisk ohälsa ge varandra råd stöd och tips samt en känsla av kamratskap. Dom jag följer är i åldrarna 15 till 30 plus. Många mår väldigt dåligt och några har kommit ut på andra sidan. Hoppas du hittar någon blogg du gillar, om du inte tycker om såna här kommentarer eller redan fått enliknande ber jag om ursäkt!
Jag skriver såna här kommentarer för att drabbade ska kunna få stöd via bloggen om dom vill ha det. Jag följer dig nu. :)URL: http://nouw.com/Annorlunda


Amanda

hoppas det kommer gå bra!URL: http://amandacarlberg.com


Cykel Styre

Kan bara hålla med, jättebra att du sätter ord på känslorna. Ibland får jag intrycket att du är på helspänn för något som ska hända, men du vet egentligen inte riktigt vad det är som du är spänd inför. Det finns inte alltid något konkret hot, eller saklig grund för att du behöver vara orolig. Det kan ju vara en del av symptomen och dina reaktioner är helt naturliga. Men det måste vara jobbigt att känna att en katastrof är på väg att hända.URL:


ohdarlingimsosensitive.blogg.se

Jag känner igen känslan av att vara rädd att läkare/vården inte ska ta en på allvar för att man ser ut att må bra på utsidan. Hoppas de tar dig på allvar även om du har smink och fina kläder. Och hoppas du mår bättre idag <3
Mila om du vill så kan vi prata <3URL: http://ohdarlingimsosensitive.blogg.se/


Emma

Håller tummarna för att läkarbesöket går bra! Vad tydlig så tar dom dej på allvar, annars så får du försöka byta läkare <3

Svar: Det är ingen läkare utan en skötare. Misstänker att det är någon form av bedömningssamtal :S så jäkla nervös!! :(Kram och tack <3
NathalieURL: http://mejomitt.blogg.se

NAMN
 

MAIL


URL

Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo