Den här jävla sömnen......
Publicerat den

Mina sömnproblem blir bara värre och värre!! Skulle jag vara tvungen att göra en lista på vad som, just nu, är värst skulle sömnen lätt hamna på första plats. 
 
Jag somnar lätt tack vare Imovane, men det har aldrig varit den biten som varit det största problem. Första problemet är att jag vaknar hela tiden. Direkt jag vaknar får jag ångest och tankarna virvlar runt som en orkan och stressar upp mig något gruvligt! Tidigt i morse vaknade jag, gick på toa (var jättetrött här) och direkt jag la mig igen sa det pang och jag var klarvaken med massa jobbiga tankar som ofta rör saker jag inte orkat tagit mig för och saker jag inte kan kontrollera. I morse handlade de mest om att jag inte mailat min chef, jag funderade även på vad jag ska säga angående julklappen jag fick från avdelningen (en trerättersmiddag). Jag vill inte gå och kommer heller inte göra det! Jag känner ju liksom ingen på mitt jobb (och NEJ, jag behöver inget "pepp" om att det säkert blir kul!). Efter det slog det mig att jag heller inte mailat move it angående kizomban. Idag är sista betalningsdag och jag vet verkligen inte vad jag ska skriva! Jag skäms för att jag anmält mig och sen måste backa ur. Dessutom har jag ångest för att jag egentligen inte vill backa ur, såklart..
 
Lyckades till slut hitta någon jäkla spellista med avslappnande musik som jag koncentrerade mig så hårt jag bara kunde på. Efter någon timme lyckades jag somna om och där kom mitt nästa bekymmer som ett brev på posten! Nämligen mardrömmarna! Den här gången var det fruktansvärt (även drömmarna blir allt värre). Vaknade och var livrädd vilket även höll i sig en bra stund in på morgonen.
 
Har varit (och är säkerligen fortfarande) så spänd att jag har ont i nacken och käkarna nu! Vet fan inte vad jag ska göra. Blir snart tokig på det här! Depressionen blir inte bättre av att jag aldrig får sova eller får lugn och ro! Till och med drömmarna jagar mig. Sitter och gråter och känner mig helt slut... :,(Jonna

Låter jättejobbigt, om inte sömnen funkar så blir man ju nedstämd bara av det. Att man gör något fysiskt under dagen samt att gå upp tidigt på morgonen brukar ju vara tips. KramURL:


Emma

Tråkigt men sant är att det enda som funkar för mej är starka sömntabletter och mitt kedjetäcke. Båda är ett måste för att sova :(

Svar: Usch ja :( ändå har jag Imovane och Propavan. Utan de sover jag inte alls, så de är ännu värre! Vad har du för mediciner till natten?
NathalieURL: http://mejomitt.blogg.se

NAMN
 

MAIL


URL

Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo