Telefonsamtal
Publicerat den

Wow! De verkar verkligen vara hur bra som helst på rehab här! Pratade precis i telefonen (jag svarade för att jag visste att hon skulle ringa!) med en kurator som var helt fantastisk! Jag babblade konstant i fyrtiofem minuter (med pauser för andning typ, haha). Hon lyssnade verkligen och förstod de bekymmer jag beskrev och då blev jag väldigt pratsjuk och kunde inte sluta! Nu är jag helt uppvarvad här bara för det. Mellanläge...vad är det?
 
Jo, tillbaka till att de verkar så bra. Jag kommer ha ett helt team runt mig (läkare, koordinator/samtalskontakt, kurator och arbetsterapeut) som kommer hjälpa mig med diverse saker. Inom kort kommer vi tillsammans träffas för att göra upp en rehabplan. Kuratorn sa att vi nog absolut INTE ska fokusera på prestation för att jag har redan bevisat att jag kan prestera och det alldeles för mycket då jag är extremt högpresterande och kan inte längre hantera all press och alla krav jag har på mig. Kändes riktigt skönt att höra då jag hela tiden känner mig så dålig som inte mår bra och inte orkar/vill något. Jag orkar inte göra allting perfekt och då blir det krig i huvudet av alla "borden" och "måsten".
Tycker faktiskt att det här ska bli spännande! Kan nästan se framför mig hur jag en dag framöver ska kunna sålla bland mina tankar och nöja mig med att "bara" vara/göra något okej. Det vore helt underbart! Jag kommer aldrig kunna ändra mig själv, men kanske kan jag lära mig att hantera mig själv! Känna att jag är okej och att jag har rätt att må bra! Ja, det är framtidsdrömmar... Dit vill jag nå och dit SKA jag nå!



Ida Jansson

Åh va kul att höra :))) Det kommer gå bra!!!! Du är MER ÄN OKEJ <3

Svar: Tack vännen <3
Nathalie



URL: http://onlyonewaytogo.blogg.se/


Sara

Åh det här gjorde mig jätteglad att läsa, så himla skönt för dig!! <3

Svar: Tack <3 JAA! Det känns verkligen som toppenmänniskor allihop! Hoppas bara jag fortsätter känna så. Jag kan ju, som bekant, snabbt ändra mig på en sekund :P
Nathalie



URL: http://www.saraljunggrens.blogg.se


ohdarlingimsosensitive.blogg.se

Gott att höra <3

Svar: Ja, väldigt härligt! Får tillbaka hoppet om vården här nu, hehe! <3
Nathalie



URL: http://ohdarlingimsosensitive.blogg.se/


Christian Brandin

men gud vad bra!!! Hur gjorde du????? Jag vill också haha!

Svar: Med vad? Redan glömt vad jag skrivit om :,D haha
Nathalie



URL: http://endagitaget.blo.gg/





NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo