Snart födelsedag
Publicerat den

På lördag fyller jag år och jag har försökt med all kraft att förtränga det. Jag har aldrig haft ångest över min födelsedag, men i år har jag det. Jag vill inte bli ett år äldre ärligt talat. Det är som att jag riktigt kan både se och känna ett timglas där sanden rinner ut och är med det är förbrukad. Jag kan inte låta bli att känna sorg över att mitt liv inte är så som jag vill att det ska vara. Mitt liv har liksom inte tagit den naturliga vägen om man säger så. Jag vet att många väljer att leva ensamma och barnlösa, men jag har INTE valt det livet. Det har bara blivit så. Jag känner mig inte vuxen och den känslan är så jävla jobbig och svår att förklara för någon som aldrig har varit där. 
Hehe.. Ångest deluxe :Pohdarlingimsosensitive.blogg.se

Även om du känner dig ensam så har du dina söta djur och din mamma och vänner! Och oss här på bloggen! Men som jag sagt innan - mannen i ditt liv kommer snart och sen kommer ni säkert få jättefina barn! :)URL: http://ohdarlingimsosensitive.blogg.se/


Frida

Är du infertil?
Vill du ha barn?

Svar: Nä, eller de vet jag inte, men de jag menar är att jag inte klarar av att ha ett förhållande. Jag har en dålig relation till män pga olika saker.Jag vill ha MÖJLIGHETEN att kunna skaffa barn. Dvs fast relation, stabilt mående osv :)
NathalieURL: http://missfoxy.bloggplatsen.se/

NAMN
 

MAIL


URL

Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo