Övervinna rädslan och utmana sig själv.
Publicerat den

Recept uthämtat på Apoteket och ett litet "spontanbesök" gjort på Dollarstore. Jag var fantastiskt duktig och köpte bara exakt det jag behövde! Ganska strongt gjort med tanke på att jag stod både länge och väl med en inredningspryl, i form av en vit bur med fåglar i och plats för värmeljus, i handen. Den hade passat så jäkla bra här hemma så det sved rejält när jag ställde tillbaka den. Känns dock bra nu såhär i efterhand! Jag måste spara pengarna och sluta impulsköpa saker. På sista tiden har jag faktiskt lyckats bra! Längesen jag köpte något totalt onödigt nu! När impulserna kommer är det hemskt svårt att stå emot. Ni som har liknande problem vet säkert vad jag menar när jag säger att det man hittar ger världens lyckorus och tankar som att "bara jag har den här blir allt bra. Jag MÅSTE ha den!!". Det blir dock inte bra, snarare sämre. Den där prylen blir snart liggandes bland alla andra prylar. Den tappar liksom sitt värde ganska exakt när den kommer innanför dörren. I alla fall är det så för mig!
Nu sitter jag och stirrar på klockan och stör mig på att den inte är mer än drygt två. Ja, ni vet ju allt det där. Jag vill att tiden ska gå så dagen kan försvinna samtidigt som känslan av att tiden rinner iväg gör mig livrädd.
Vill göra något med mitt liv. Jag vill leva, göra meningsfulla saker och gärna några galna med! För tillfället tänker jag på hur roligt (och troligtvis iskallt) det skulle vara att hoppa i sjön (OBS, hoppa i sjön som i att bada, inte något annat, hehe). Jag har aldrig vinterbadat och fryser till och med på sommaren. Jag saknar det där "jävlaranamma" därför vore det befriande (tror jag?!) att bara skita i hjärnan som skriker nej och det där läskiga pirret i magen. Det är oftast så jävla häftigt att våga saker som innan känts omöjliga (även "småsaker"). Ingenting är liksom omöjligt egentligen och känslan efteråt är riktigt cool.
 
Jag jag vill bara skaka om mig själv, vakna upp, KÄNNA att jag lever. Just nu vet jag knappt...
 
Vad är det "läskigaste" ni gjort och vad skulle ni vilja göra NU om ni fick chansen?S

Åh va fin du är!
Känner igen mig i det du skriver, ja köper oxå saker på impuls, senast så köpte ja en ny blomma och det behövde ja verkligen inte men den såg så ensam ut på sin hylla...
Det galnaste ja har gjort är nog att släppa allt och åka till USA i två veckor väldigt impuls aktigt, men jäklar va roligt vi hade där. Kan säga att ja många gånger vill hoppa ner i havet vid capio bara för att känna något, känna att ja levde...
Ta hand om dig gumman och fundera inte så mkt på att tiden går du har många många år på dig
<3 kram

Svar: Jaa! Sådär kan jag också tänka, att saken liksom "talar till mig". PH det där med USA låter ju som en jäkla bra grej! Jag köpte en lägenhet helt impulsivt jag, haha.

Hur går det för dig gumman? Saknar dina inlägg <3
Kramar
NathalieURL: http://ienluftballong.blogg.se/


MissManic

Impulshandla, något jag är expert på, måste bli bättre, tycker att jag blir det men sen faller jag igen varje gång pengarna kommer.
Det värsta är att jag handlar en massa saker enligt mitt konto, men jag kan aldrig minnas Vad jag handlat
KramURL: http://missmanic.se


MissManic

Impulshandla, något jag är expert på, måste bli bättre, tycker att jag blir det men sen faller jag igen varje gång pengarna kommer.
Det värsta är att jag handlar en massa saker enligt mitt konto, men jag kan aldrig minnas Vad jag handlat
Kram

Svar: Usch vad läskigt att det blir så! Jag brukar handla smågrejer många gånger som "inte kostar så mycket", men det blir dyrt i slutändan liksom.Kram
NathalieURL: http://missmanic.se

NAMN
 

MAIL


URL

Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo