En helt underbar människa!
Publicerat den

Kom hem för en stund sen. Lyckades gå fel, såklart. Mötet gick annars riktigt bra! Bettan kommer bli min koordinator och samtalskontakt och hon var helt underbar. Så himla lättsam, rolig och enkel att prata med. Älskar henne redan! Dock kommer den här jävla ångesten efteråt. Jag tänker att jag kanske pratade för mycket, att jag inte passade in i "depressionsmallen" och att jag därför inte kommer bli trodd på hädanefter. Det är så jävla sjuka tankar, jag vet ju det, men ändå dyker de upp! Jag ÄR ju deprimerad, har till och med en svår depression, ändå kan jag inte lita på mig själv för att jag inte uppfyller min bild av en deprimerad person, men alla är ju olika! Jag har ju min utseendefixering och är mån om mitt yttre, andra kanske aldrig har brytt sig om det och ännu mindre vid en depression. För mig blir det ytliga ett sätt att hålla ihop vardagen. Jag tänker nu att jag överdriver, inbillar mig och borde skärpa till mig. Jag har ju min fasad utåt och den sitter benhårt. Det känns som att jag har på mig någon sorts pansardräkt eller liknande. Jag vet hur jag ska vara och beter mig därefter, men när jag kommer hem kommer ångesten som ett brev på posten. Det är svårt att hela tiden försöka, det blir fysiskt som ett helt maratonlopp (ja, nu har jag ju iofs aldrig sprungit ett maraton men, hehe).
Nu är jag livrädd att jag inte ska bli tagen på allvar. Jag är så trött på mig själv som aldrig kan släppa efter, måste jag vara så jävla kontrollerad?! 
På torsdag ska jag träffa min nya arbetsterapeut. Vet inte exakt vad vi ska göra, men en plan ska tydligen göras med ett tydligt mål (jag är LIVRÄDD även för mål. Jag är rädd att det ska gå alldeles för snabbt och att jag inte alls mår bra när målet är nått. Förstår ni?). Det är så mycket jag måste lära mig att hantera i vardagen, men det känns helt hopplöst ärligt talat. Jag tänker att jag aldrig kommer bli bra igen vilket såklart är en riktigt farlig fälla! Varför är det så jävla skrämmande att våga känna efter, att våga bli frisk? Finns det fler än jag som tänker såhär skruvat?
 
Gud jag blir snart tokig! Skulle bara vilja ringa upp Bettan och berätta hur rädd jag är för att inte bli trodd på, men så gör man inte. Har ångest upp över öronen nu!



ohdarlingimsosensitive.blogg.se

GUD VAD SKÖNT ATT HÖRA ATT DET GICK BRA HOS HENNE! :D

Känner igen det där med att inte "vilja/våga/vara rädd" för att bli frisk..
När man är sjuk så har man ju sin lilla trygghet på något sätt.

Puss och kram! <3

Svar: Jaa! Hon var så mysig så det känns jättebra!Ja, det är nog så. Är så rädd att må lite bättre och med de bli utkastad direkt i verkligheten och må dåligt igen i och med det. Tänker ju alltid så långt i förväg jämt! Det kanske inte alls känns så den dagen jag faktiskt mår bättre liksom :P
Kraam<3
Nathalie



URL: http://ohdarlingimsosensitive.blogg.se/


jonna

Vad bra att du gillade henne, är bra att kemin stämmer. Försök att vara dig själv utan "filter" så kommer du att få bäst hjälp. Kram

Svar: Ja, men svårt när hela jag är ett filter. Vet inte hur jag är egentligen. Känner mig så kluven i allt det. Ibland känns det som att jag pratar om en andra person när jag pratar om mig själv då jag liksom "ställt mig skälv utanför" väldigt mycket.Kram!
Nathalie



URL:


Emma

Vad bra att det gick så bra hos henne :D

Svar: Ja! Känns jättebra. Hoppas det blir det också så jag inte vara romantiserar. Kan vara så ibland, haha :D
Nathalie



URL: http://mejomitt.blogg.se


Christian

Det låter som att det gick bra och att du behöver sova <3 Det kommer säkert kännas mindre ångestigt imorgon:)



URL:


Ann Pettersson

Jag är också livrädd för mål! Känner precis som du! Jag har dock haft arbetsterapeuter som är vana vid att dom flesta mår så och dom har vart jättebra. Hoppas det går bra!



URL: http://www.nouw.com/annorlunda


Cykel Styre

Bra att du träffade en vettig människa, hon förstår dig säkert. Var inte rädd i onödan, det går bra.
Sen har du ju ditt kontrollbehov, men om du försöker släppa lite på det är jag övertygad om att dina mål uppnår du med lätthet. Det är bra med konkreta mål. Hoppa 40 centimeter, hoppa 50 centimeter, osv. Det klarar du fint!



URL:





NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo