Samtal imorgon
Publicerat den

Hej fina! 
Idag på förmiddagen kände jag mig något bättre. Gick hem till mamma en sväng och drack lite te, det var trevligt :)
Började tyvärr må allt sämre framåt eftermiddagen och nu mår jag som vanligt illa och känner mig väldigt kass! Jag önskar att jag var bättre, att jag kunde skriva lite mer positiva inlägg. Jag tänker att ni säkert är trötta på mitt gnäll. Förlåt! 
 
Imorgon klockan elva ska jag träffa Lina igen och jag har ont i magen! Jag har dock bestämt mig för att fortsätta på det ärliga spåret som jag har lovat mig själv. Jag satt här förut och funderade på hur jag skulle kunna ta mig ur den här övningen och jag funderade i banorna att skylla på att jag glömde pappren hemma osv osv, men för tusan! Det här är fortfarande MIN vård och just nu (och kanske ALLTID) mår jag sämre av att behöva skriva ner timme för timme vad jag gör om dagarna. Som den perfektionist jag är fungerar inte det! Jag vill inte se på papper HUR dålig jag är just nu! Jag ska inte behöva vara rädd för vad hon ska tycka för det är som sagt MIN vård och jag klarar inte en sån här utmaning/övning. 
Jag tänker också imorgon be om att få se resultatet av step wize jag gjorde för några veckor sen. Hon sa då att vi skulle gå igenom det, men jag har hittills inte sett skymten av något resultat (det var flera veckor sen). Jag är trött på tomma ord. Jag mår inte bra och jag orkar inte kämpa mer. 
 
Jag ska försöka ha tålamod, en vecka till, sen får jag prata med min läkare och då ska jag återigen ta upp min önskan (eller till och med mitt KRAV) om utredning för jag orkar inte må såhär längre. Mitt liv är ett rent helvete och medicinerna gör mig sämre. Såhär vill jag inte ha det, jag tänker inte acceptera att mitt liv ska behöva vara såhär. Jag vill bara ha svar och RÄTT hjälp!
Om Theresa nekar till utredning får jag samla krafter och ringa till min vårdcentral och rådfråga vad jag ska göra för jag kan inte förstå varför jag inte kan få en utredning när jag faktiskt är under behandling. Handlar det om pengar eller vad är problemet?
Jag uppfyller i stort sett ALLA kriterier för ADHD och även många av kriterierna för bipolär. Nu kan det säkert vara så att några symtom blir en följd av något annat, men det spelar ingen roll. Jag vill bara få svar!! Är det för mycket begärt? 
Vad jag har förstått, både på er och andra, så har många, ALLDELES FÖR MÅNGA, fått tjata sig till en utredning som sedan visat på den problematik de från början misstänkte och efter det fått rätt hjälp och mått bättre. Tänk vilken tid och hur mycket resurser man hade kunnat spara in om hjälpen kommit tidigare? Man måste fan vara frisk för att orka vara sjuk, det är så sant!
 
Nu ska jag ta min nattmedicin, ta ut min hund på sista kvällskissen och sen försöka sova lite!
Tack för att ni finns trots att jag är jobbig!
Kram



Cykel Styre

Du är INTE gnällig - och du ska absolut inte be om ursäkt! Fortsätt att skriva som du gör, naket och ärligt om dig och din vardag - och din kamp för att må bättre. Ändra inte på något, lova det? ;-)
Lycka till idag, ta ett djupt andetag och berätta som det är. Var inte "snäll" mot andra utan fokusera på att hitta vägar och verktyg för att DU ska må bättre!

Svar: Tack, vad du är snäll!!
Nathalie



URL:


Maja

Det är jättebra att du tar tag i allt. För du har ju rätt till den vård som du själv känner att du behöver - det är ju ändå ditt liv!
Och angående bytet av samtalskontakt - om du känner att det inte fungerar måste du försöka byta. Jag är också konflikträdd men nu gäller det ditt liv.
Kram! <3

Svar: Tack! Du har helt rätt. Jag ska fundera på det ordentligt! Kramar<3
Nathalie



URL: http://nolicedere.blogg.se


Ida

Du har all rätt att vara gnällig. Tycker förresten inte du är det. Men i din sits skulle vem som helst va gnällig. Fan, blir så arg!! Hur svårt ska det va att göra en ordentlig utredning o medicinera efter det? Det är ju deras jobb.

Va ärlig. Säg som du skriver i bloggen.

Stor kram <3

Svar: Tack gumman <3 Ja jag säger oftast så som jag skriver här, nu hyser jag hopp till att Theresa tycker att jag ska få göra en utredning. Förstår inte varför det måste vara så jäkla svårt!
Kram<3
Nathalie



URL: http://iminetta.blogg.se





NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo