Upp och ner
Publicerat den

Har skaffat mig en liten "systerblogg" nu till den här bloggen då jag känner att jag har så mycket jag behöver få ut som jag inte vill dela med mig av här. Skönt!
 
Idag har jag inte varit fullt så hyperaktiv som de senaste dagarna, men den här obehagliga oroskänslan har funnits med mig. Ibland knyter det sig bara i magen av ingen orsak. Nyss kände jag bara hur känslorna fullständigt vällde över mig, det gör ont i kroppen av smärtan. Jag vill inget hellre än att gråta, men jag vet knappt varför. Jag önskar bara att jag fick må bra, att jag liksom kan orka se framåt, fundera på vad jag vill göra med mitt liv, kunna längta efter något. Nu kan jag bara ta dag för dag. Varje morgon vaknar jag med tanken "hur kommer jag må idag?". Jag vet inte vilket av mina stämningslägen som är värst, att vara så nere att jag bara ligger och stirrar framför mig eller att vara så uppvarvad att jag inte kan sitta still eller tänka klart eftersom en miljon tankar slåss om platsen i min skalle. Båda är vidriga helt enkelt..
 
Var nyss iväg till Ö&B en sväng. Glömde ju nämligen att köpa toapapper sist jag handlade, IGEN, ja! Jag verkar tycka att det är mindre viktigt att kunna torka sig. Petitess liksom ;) nu har jag i alla fall en stor jäkla bal igen, känns tryggt! Även lite torrschampo fick följa med hem + två vita söta döskallar som var nedsatta till halva priset!! Jag ÄLSKAR döskallar, besatt nästintill!



Jonna

Hej!Har följt den här bloggen, skulle vilja läsa din andra blogg också. Är den skyddad, kan man få lösenordet. Kram

Svar: Det kan du få :) maila mig på [email protected] så får du adress och lösen :) kraam
Nathalie



URL:





NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo