Handlat
Publicerat den

Kom nyss hem från Maxi. Det gick bättre än vanligt att handla idag, kanske för att jag känner mig motiverad och barnsligt förväntansfull att börja äta bra igen i stället för samma, samma, samma. Jag älskar ju egentligen att laga mat (en väldigt trumf på handen mot ätstörningen) och jag är intresserad av kroppen och kosten, men på sista tiden har det bara känts jobbigt och svårt. Jag har liksom inte orkat, men nu så! Bara hoppas på att det håller i sig! Att jag ätit dåligt en tid nu har inte jättemycket med ätstörningen i sig att göra. Jag har inte på något sätt känt ett förbud mot att äta och jag har inte medvetet undvikit mat. Tror mer det är depressionen som gjort att jag helt enkelt inte orkat.. Nu känns det inget jobbigt eller svårt inombords. På tal om det så minns jag så väl känslan när jag åt på riktigt efter att ha svält mig i evigheternas evigheter, jag åt stekt falukorv och jag höll på att svimma av njutning. Helt sjukt, haha!
 
Imorgon har jag danskursen på schemat (jag behövde inte avboka, mamma betalade!! <3) och just nu känns det väl som det alltid gör, lite tungt. Hade planerat att färga håret idag och färgen skulle jag köpa på maxi. Tror ni att jag gjorde det?! Nej, såklart inte! Glömde det SJÄLVKLART! Nu funderar jag på om jag orkar åka till Ö&B och handla en? Är bara så galet trött, men jag ser förskräcklig ut i skallen nu och så vill jag ju inte se ut imorgon! 
 
En morot! Funderar på att färga mörkare rött den här gången. En kallare röd färg tror jag skulle passa! Svårt att hitta den perfekta färgen dock..



ohdarlingimsosensitive.blogg.se

Vill också ha rött hår!! Hade det en gång men det såg förjävligt ut haha!
Det är sååå fint :)

Kul att du ska på dansen!

Kram och ha en fin fredagskväll <3



URL: http://ohdarlingimsosensitive.blogg.se/





NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo