TRÖTT
Publicerat den

Hej och hå vad det varierar från dag till dag hur jag reagerar på sömntabletter/lugnande. Vissa dagar ger det verkligen noll effekt medan andra dagar, som nu, halvt däckar mig. Har försökt orka resa mig från schäslongen ett bra tag nu, men sitter som fastspikad här! Gissar på att jag kommer somna gott och säkert även snabbt.
 
Är det fler än jag som ena dagen nästan tror att man är immun mot tabletterna för att nästa bli ALLDELES för trött? Jag tog samma dosering igår som idag och jag mår ungefär på samma vis idag som jag gjorde igår (alltså varken mer eller mindre ångest).. Har hört om vissa som däckar av EN Atarax, jag känner inte ett smack även om jag tar två. Reagerar heller inte närmvärt på benzo trots att jag väldigt, väldigt sällan tar dem (max någon gång per månad). 
Jaja, jag är nöjd över att jag för en gångs skull känner mig sömnig och nu ska jag sluta mig loss från den här bekvämligheten under min filt och i stället bädda ner mig i sängen! Hoppas varje kväll att jag ska sova bort hela dagen, ledsam tanke egentligen, men så känner jag..
 
Godnatt! <3 Hoppas ni får sova gott!
KRAM!






NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo