31 december
Publicerat den

Nyårsafton, sista dagen på 2014. Imorgon är 2014 ett minne blott. Tror det är den känslan som gör att jag mår sämre på nyår än på någon annan dag. Man ska ringa ut det gamla året. Det känns hemskt, att åren bara går. Det är alltid på nyår jag ser över mitt liv, det är den dagen som är mest tydlig. Mitt liv är definitivt inte som jag trodde det skulle vara och så har jag känt alla år. Varje nyår har jag tänkt på hur mitt liv kommer se ut nästa år vid samma tid. Kommer saker och ting ha ordnat sig? Kommer jag vara lycklig och trygg? Kommer jag vara kär? Kommer jag ha skaffat mig en egen familj? Kanske inte konstigt att ångesten växer till sig och blir värre och värre för varje år eftersom varje nyår har sett precis likadan ut. Åren bara går och det skrämmer mig något fruktansvärt! 2015 fyller jag 28... 28!! Jag känner mig fortfarande som en trilsk tonåring som inte fått leva ut.
 
Året 2014 har varit ett tufft år minst sagt. Jag har varit sjuk, börjat i "behandling" (ingen adekvat hjälp dock) och lyckats resa mig upp tack vare mig själv vilket jag givetvis är otroligt stolt över. Jag trodde aldrig att det skulle gå, men det gick! Ibland är jag förvånad över hur "enkelt" det gick, men sen är jag ju också en allt-eller-inget person. Ger jag mig in i något så gör jag det fullt ut. Jag saknar helt ett mellanläge vilket är både positivt och negativt beroende på vad det handlar om. I det här fallet har det varit en stor fördel.
Det här året har jag känt mig väldigt ensam vilket har varit ledsamt. Tappade i stort sett helt kontakten med mina vänner. Från att i stort sett varje dag umgåtts med min bästa vän till att aldrig ses har varit väldigt tungt. Dock har vi börjat komma tillbaka till varann igen! :)
Vad ska ni göra idag? Har ni några planer? Hur mår ni denna dag? Har förstått att jag inte är ensam om mitt mående. Berätta gärna om ni vill!
 
Själv har jag förberett mitt blomkålsmos till plankan som ska käkas någon gång här (vill veta när, men försöker dämpa mig och mitt tjat och kontrollbehov), min ena plutt till råtta har fått komma ut en stund (han är den enda jag kan ha okontrollerat ute för han är så extremt tam och orädd. De andra vill gärna gömma sig i diverse små, trånga utrymmen). Annars har jag väl inte gjort så mycket, städat lite och grejat mest.
 
Har ni tänkt ge något nyårslöfte? Jag ryser lite av den tanken för det var just ett sånt löfte som fick mig sjuk. 2012 bestämde jag att jag skulle gå ner i vikt vilket jag också lyckades alldeles för bra med (en dålig sida av mitt allt-eller-inget tänk).
I år tänker jag ändå ge mig själv små "löften". Jag ska bli snällare mot mig själv, jag ska tänka efter innan jag tar mig för något impulsivt, jag ska fortsätta vara ärlig mot mig själv och min omgivning, jag ska aldrig göra något jag mår dåligt av.
Ja, det var ungefär mina små punkter :) Ska väl även börja träna så smått igen, men det ska vara så långt ifrån ett löfte det kan komma!
Vincent som äter skinka bland mina skor :)



Sofi

Gillar inte heller nyår... Kan inte sätta fingret på det, men som du beskrev det, känner jag igen mig!
Är så otroligt stolt över dig, min vän! Önskar dig allt gott!
💞💞😘😘😘

Svar: Tack gumman <3Önskar verkligen dig detsamma <3
Nathalie



URL:


Emma

Ja jag hatar nyår, men i år firar vi inte speciellt så då känns det lättare...
Träna behöver jag med, men med anorexian går det lätt överstyr så det får nog vänta ett tag tyvärr :(

Svar: Jag har aldrig direkt firat, men det är just själva datumet tror jag, att året bara försvinner efter klockan tolv. Tänker alltid "ytterligare ett år utan framsteg". Så himla jobbigt!!Samma här, jag är väldigt svart och vit, har svårt att göra något med måtta. Tävlar ständigt mot mig själv, har jag tex tränat tre gånger en vecka måste jag nästa vecka träna MINST tre annars är jag kass. Är tyvärr sån med det mesta.
Kram!
Nathalie



URL: http://mejomitt.blogg.se


Sara

ville bara kika in och önska dig ett Gott nytt År fina fina du, hoppas kvällen blir bra iallafall, och mums vad gott med planka, ta en tugga åt mig också haha :) MASSA KRamar!!<3

Svar: Gott nytt år till dig med!!! Hoppas du också får en bra kväll! Ska ta en rejäl tugga åt dig ;) KRAAAM
Nathalie



URL: http://www.saraljunggrens.blogg.se


Sara Lyckeqvist fd Tholson

Första gången som jag kikar in här.. vill bara önska dig ett gott nytt år! Du verkar så stark och klok ♡

Känner igen mig i det du skriver, är oxå en on eller off människa. Men i år ska inte jag heller "träna minst x antal ggr/vecka". Jag ska träna när jag får tid och lust ☺
Kram på dig!

Svar: Hej :DGott nytt år till dig med och tack! Känner mig inte värst stark dock, hehe.
Jag ska verkligen också försöka att slappna av mer och inte ständigt hålla på att tävla med mig själv. Det behöver inte vara träning och mat ens utan precis vad som helst. Är omöjlig med det där. Svårt att komma ifrån med :P
Kramar!
Nathalie



URL:


petra leandersson

Hej fina du!
Känner igen mig så mycket i det du skriver! 2014 var ett minst sagt tungt år. Jag har själv anorexi men är på bättringsvägen. Jag väger mer nu än vad jag gjort under hela 2014 samtidigt som jag är stolt och glad så är jag så himla ledsen.
Har också tappat kontakten med typ alla, har bara min familj kvar typ. Det är tufft men vi måste tro att allt blir bättre!
Vi får se till att 2015 är vårar år, året då allt blir grymt :D

Svar: Hej :) Förstår verkligen vad du menar med att vara både stolt och ledsen samtidigt. Har ju själv gått upp rätt rejält och det känns vissa dagar tungt, men det känns också helt okej faktiskt. Det är inget liv att vara sjuk och jag känner att jag äntligen börjat komma ur ätstörningsbubblan mer och mer! Är glad för de människor som haft tålamod och väntat på mig.
Ja det får vi verkligen se till :D jag känner faktiskt lite hopp :D
Kram!
Nathalie



URL: http://petraleandersson.blogg.se/


Cykel Styre

Låter väldigt bra att du ska vara snäll mot dig själv! :-)
Du kom långt under 2014, nya året blir ännu bättre!

Svar: Tack, det hoppas jag verkligen :)God fortsättning till dig! :)
Nathalie



URL:





NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo