Flugor all over the place
Publicerat den

Herre! Jag har fått in så jäkla många husflugor i och med att jag har alla fönster + balkongen öppna i stort sett hela dagarna. Slöa är de med och hemskt påflugna (haha). Ingenting får jag ha ifred. För en stund sen åt jag blåbär, hallon och jordgubbar med grädde och givetvis satte sig en ton med flugor på den. Jag vart grinig och skulle slå bort dem varpå jag slog till skeden så det flög grädde över halva vardagsrummet. Tack för den flugjäklar!
 
Annars har jag haft en ganska bra dag idag. Jag har inte gjort något särskilt, men jag har känt mig ganska lugn :) Har skaffat mig ett fint anteckningsblock i rosa till mitt spanskapluggande. Lär mig alltid bättre när jag får skriva ner saker, det är som att jag då förstår bättre jämfört med att bara lyssna och/eller läsa. Upptäckte förresten att jag klarat av steg A2 redan. Gah, jag som anmält mig till den kursen. Jaja, vissa grejer fattar jag ju inte helt hundra, så det kan ju vara bra med en muntlig förklaring förstås :)
Dagens lunch/middag. Mycket gott!
Lite råttgos! Den här lille skrutten börjar äntligen få sitt hår tillbaka, dock bara runt nosen och på bakdelen än så länge! Han ser för rolig ut kraken! :P
 
Vad har ni gjort idag och hur mår ni? <3



Ida

Va glad att det inte är getingar ist... Här är massor av getingar :(
Åh du lagar så god mat jämt!!! Ser supergott ut :)

Svar: Usch för getingar!! Det har varit ganska lugnt med dem för mig, tack och lov. De är jag inte alls förtjust i!Tack :D
Kramar
Nathalie



URL: http://iminetta.blogg.se


Maja

Gud så gott det ser ut, vad var det för något?
Bättre med flugor än getingar, för de är ju i alla fall harmlösa.
Kram! <3

Svar: Det är köttfärs- och auberginegratäng med ostsås :) mumsigt!!Ja, jag är väldigt glad att det inte är getingar :P
Kram<3
Nathalie



URL: http://nolicedere.blogg.se


Lilla hjärtat

Hej gumman, jag har inte orkat sitta vid datorn speciellt mycket på senaste tiden, men jag försöker att hitta tillbaka. Lite för mycket just nu bara, men ville ändå titta in och säga "hej jag tänker på dig och du är inte bortglömd!"
Jag har en fluga hemma hos mig. Hugo kallar jag honom, men nu börjar han bli lite för sällskapssjuk.. alltid så nära ansiktet som möjligt! Så länge han inte bjuder in hela släkten så får han väl stanna lite till (om jag kunde få ordning på honom bara.. )
Du kämpar på så bra och gör mig både stolt och imponerad många gånger. Bara det att du lagar mat, minns inte när jag själv gjorde det!!! Åt andra visst, men inte till mig själv..
Roligt att lära sig nya språk :)
Nu blev det återigen ett längre spår av mig här, men jag kommer tillbaka igen.
Ville bara säga "hej jag tänker på dig!"

Kram <3



URL: http://littlegirlsheart.blogg.se/





NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo