"Du håller på att försvinna helt"...
Publicerat den

...Meningen i rubriken var den i stort sett första jag möttes av på mitt psykologbesök idag :( mer om det strax.
 
Glad och solig valborg, eller inte, i alla fall inte här i Karlskoga, här regnar det nämligen och har varit grått och kallt i stort sett hela dagen. Firar ni Valborg på något vis? Jag gör ingenting särskilt kvällen till ära, planeringen är att titta på pretty woman ikväll. En del av mig vill bara gå och lägga mig och glömma allt som är och allt som varit. Känner mig verkligen inte på topp helt enkelt.
 
Jo, åter till rubriken då. Min psykolog tycker att jag gått ner i vikt, att jag bara blir smalare och smalare.. Det känns så jävla jobbigt, jag slits mellan att känna någon form av glädje över trolig viktnedgång medan den andra delen av mig givetvis får panik. Jag KAN INTE och jag FÅR INTE gå ner i vikt. Jag är så rädd för konsekvenserna av det här, vad kommer hända? Jag känner mig så liten, ynklig, förvirrad och rädd.
Jag har ju haft "turen" att slippa vågen hittills i min behandling, men idag kom det på tal om att hon vill ha vikt samt somatisk kontroll en gång i månaden. Om två veckor var det tänkt att jag skulle träffa en sjuksköterska innan mitt vanliga samtal. Gud vilken panik jag kände. Jag vill verkligen inte!
Hela samtalet idag kändes faktiskt extremt jobbigt, vi pratade mycket gammalt, som vi brukar. Idag ville jag bara börja gråta hela tiden, jag kämpade järnet för att hålla emot, fortsätta stänga in känslorna. För mig känns det så fel att visa känslor, men det krävs så mycket energi att hålla emot, att hålla igen. Vi pratade lite om det och jag fick åtminstone positiv respons på att jag ändå kan berätta hur jag känner. Jag vill ju komma i kontakt med mina känslor, att faktiskt få känna, vara snäll mot mig själv och faktiskt tillåta mig själv att vara ledsen/arg/förtvivlad.
 
När jag kommer hem ringer telefonen och det är psykologen. Hon och en kollega har diskuterat att jag svimmade igår, de misstänker att det handlar om en "vanlig" svimning. Det kan ju såklart vara så att det rör sig om en panikattack, men de vill undersöka mig så fort som möjligt. På grund av det här fick jag en tid på måndag redan för kontroll av vitalparametrar och VÄGNING. Jag känner hur kaoset inombords bara växer sig större och större. Jag vet inte hur jag ska klara det här, jag är rädd! ,:(



Malla

Du klarar detta! Ska tänka speciellt på dig och hålla tummar o tår för att det går bra! Kram



URL: http://troddedu.blogg.se


Malla

Du klarar detta! Ska tänka speciellt på dig och hålla tummar o tår för att det går bra! Kram

Svar: Tack!! <3 kram!
Nathalie



URL: http://troddedu.blogg.se





NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo